reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

IDA ty masz teksty glizdo jedna ze zawsze polewam:)

ja sie ciesze bo ustawilam od kilku dni Leanderka z jedzeniem inaczej, jak wstaje np o 13.30 to obiadek+jogurcik, potem kolo 17.30 owoce+jogurcik i przed i/lub po kapieli kaszka warzywna z melkiem-nieraz wciagnie 100 nieraz 150. spi tak z reguly miedzy 5.30-7h sie budzi wciagla mleko 90-120 i potem dosypia tak do 9h -bo mamusia nienawidz rano byc na nogach wczas;ppp a do niedawna o 23h byla butla z kaszka. udalo sie pozbyc tej butli wlasnie.

no to teraz zapindalam do wyra:p
buzioryyyy i dobranoc:*

reklama
roxi no bardzo sie cieszę ,ze wybierasz sie w moje strony . Zapraszam. A co do fryzjera to ja akurat bardziej nastawiam się na masaż głowy (uwielbiam jak ktos bawi sie moimi wlosami) i jakies tam zabiegi pt."odbudowa struktury włosa", "sauna na wlosy" , niż na zmiane wizerunku. No i niech mi je potem fajnie wymodelują i tyle. No chyba ,ze faktycznie stylista mnie mile zaskoczy jakims fajnym pomysłem na fryz.
a co do strony groupon to ja dzięki Wam się wogóle o czyms takim dowiedzialam :-) i super to jest.

dziulencja oj ja też lubię tak wkrecac mojego , on mnie zresztą tez. A co ? Komedyje muszą być!
ida znieczul się i nie mów ze 'nie działa' , po prostu za mała dawka . Dolej jeszcze :-D
cass złote myśli wyszły Ci super :-)

chyba spadnę już...winko sie skonczyło :-(

a żuberek się nie skończył:-D
może faktycznie za mało było?:-)
edit: cass, no faktycznie czad te twoje odp złotomyślaste!!!:))) chciałam napisać "wymiot" w sensie że wymiataja ale stwierdziłam ze ktoś może źle odczytać:rofl2:PSS Społem, hehe, ja z okna widzę dom sąsiada który jest prezesikiem wymienionego przybytku w pobliskim miasteczku:-D

edit: no i znowu wszystkie okna pucują???:rofl2:
no to spadam po raz enty... może jednak zmolestuję ślubnego? w końcu przysięgał to łaski nie robi:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:).Moje dziecko mnie dzis rozwaliło:-D.Obudziła sie w nocy(3.30) ,nakarmiłam,a ta dalej cos chce.Obwąchałam pampka i mówię do niej "nie masz kupy".A ta spojrzała na mnie ,nadęła się i zaczęła stękać ,no i kupę wycisnęła.Małą,ale jednak.I ten wyraz twarzy radosny "mówisz,mama,i masz:)"!Tak więc dzień zaczął się g...no;).
Urodzinki dzis swiętują:
Maja:-)
Wojtuś:-)
Amelka:-)
Wszystkiego najlepszego,rośnijcie zdrowo,Nasze Słoneczka:-).

LADYGAB witaj :-) i nie znikaj znowu ;-) zdrowia dla dziewczynek!!!
DZIULKA to nie było nawoływanie przez sms :-) a co do pisania w ciągu dnia to ja mam grzeczne dziecko i bawi się samo dużo, więc mam czas, szczególnie, że porządki itd to obcy mi temat ;-) a co spania dziecka, bo mamusia lubi spać to mojego jakoś to nie interesuje... i ok.6:30 jest już zwarty i gotowy, by dzień zaczynać
IDUŚ co to się tam u Ciebie działo? :-***
ROXANKA to oby zdjęcia śliczne wyszły! i daj znać gdzie je wywołują

HAPPYBETTI, CASS, ANIAWA gratki dla Was i Waszych dzieciaczków!
a ANIAWA to chyba dzisiaj chrzci Wojtusia, czy mi się wydaje?

wiem, wiem, po prostu nadal tęsknię za czasem kiedy budził się ok 6, żeby zjeść i szedł spać dalej i tak sobie spaliśmy do 9... piękne to było :-)

Wiem,Natuś;-).Pewnie,że tak było super.Ale,jak to Kazik śpiewał,pociesz się "hej,hej,hej- inni maja jeszcze gorzej":-D.Aczkolwiek dalej leci "ale nie da ukryc sie,że są tacy,którym jest lepiej...";-)

reklama
Do góry