reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie,
naszczescie wczorajszy dzien sie skonczyl, oj mialam dosc przez wszystkie zawirowania mlody w dzien malo spal i jak przyszedl wieczor normalnie masakra jakas, ale przeciez o 6 nie bede go klasc bo wtedy pobudka o 4. wiec na sile zabralam chlopakow na spacer, Kuba pospacerowal trzymajac za raczki Karola, jak to fajnie wygladalo. Pozniej szybka kapiel, i do lozeczka, nie zdarzylam mu przygrzac jesc bo juz spal, ale po chwili na spiaco nawet zjadl, no i spal od 19 do 6.30 szok :rofl2: fakt ze budzil sie pare razy ale i tak pospac mozna bylo.
dzis juz ok brew nie wyglada az tak strasznie jak mi to maz opisywal :-D no ale mala ranka jest. wypadek z TIRem kurcze mysle ze opatrznosc Boza bo gdyby jechal odrobine szybciej nie wiem co by bylo z Karolkiem az strach pomyslec. no i same powiedzcie co z tego ze samemu jezdzi sie ostroznie skoro takim TIRowcom wydaje sie ze im wszystko wolno. no ale dzis jest nowy dzien. :)

oprocz tego bylam wczoraj w sklepie z meblami kuchennymi i wycenili mi takie moje wymarzone meble i wyszlo 15 tys same meble szok trzeba zejsc na ziemie :( przy takich zakupach nigdy nie wprowadzimy sie do domu.

DZIULKA wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy ślubu.
ja w piatek obchodzilabym 11 rocznice gdyby 1 maz zyl :) a tak mam 1, czasami zycie odmladza hihi

natolin moj M podobnie prawie caly czas nosi mlodego na rekach az boje sie pomyslec jak bedzie po 2 tyg ktorych teraz siedzi z nim w domu, no ale co poradzic to jest jego wymarzony syn, czasami krzycze ale chyba go rozumiem

Rysia Sariska udanego spotkania :)
moze jest tu ktos z okolic Rzeszowa??

Emiliab ja dzis zaczelam dukana :) moze dolaczysz bedzie razniej razem

pozdrawiam wszystkich i milego dnia oby byl lepszy niz wczoraj hihi

reklama
Mała_mi hmmm wiesz co przymierzam się, ale Oliwka na nocnik z niechęcią patrzy więc zmuszać dziecka nie będę. Na razie zapoznaje się. Dostała w czerwcu widziała raz, potem odłożyłam, teraz wyciągnęłam coby powtórzyć zapoznanie ale coś nie bardzo, w każdym razie stoi na widoku. Trzymam kciuki, za ponownym oswojeniem z łóżeczkiem, żeby lęków nie budziło :-)
Kasia33 Pawełek pewnie na "lewą nóżką wstał", po drzemce może się odmieni :-) córka ile ma lat że na zbiór chodzi?
Uska dobrze, że ranka nie duża, ja mieszkam na podkarpaciu niedaleko Rzeszowa. Współczuję mężowi zderzenia z tirem, ja też jestem zdania że nie wystarczy tylko ostrożnie jeździć, druga strona też myśleć musi, bo przecież sami na drodze nie jesteśmy a co do mebelków to rzeczywiście sporo...

Ostatnia edycja:
Alicja nacieszyłaś się mężulkiem ?

nie tak jakbym chciała ;-) jak mi gad po wspólnej kapieli zaczął demoty przeglądać to myślałam że mu encyklopedią przyłoże ale całe szczęście szybko sie opamiętał :-) brakuje mi takich wieczorów kiedy jestesmy sami, kiedy możemy sie powygłupiać, kiedy nie zdążę rozłożyć łóżka bo ten na mnie napada :rofl: no i oczywiście przytuleni leżymy, ja go smyram po głowie i opowiadam o swym trudnym losie a po 5 min słysze chrapanie :-D dziś obudziliśmy sie o 5.00 bo musiał wyjeżdżać, ehh teraz trzeba jakoś przetrwać te dwa tygodnie...

Alicja, oby te dwa tygodnie bardzo szybko minęły.
Kania moja Paula ma 17 lat :)

Wiecie co, aż mi się wierzyć nie chce, że ten czas tak szybko leci. Właśnie odkryłam wątek "roczek", i to już tak prędko nadejdzie achhhhh.... a dopiero tuliłam tego małego szkrabika na porodówce.

Właśnie synek się obudził z płaczem więc dzień chyba lekki nie będzie.

Ostatnia edycja:
witam porannie i zaraz uciekam:)))

dzieki za zyczenia:)))

u nas mloda wlasnei sie budzi. w nocy zero pobudek.

ja zaraz zapinkalam do piekarni i potem na basen bo ma byc cuuudnie gorrraco i mimo ze to JA mam wychodne to biore ze soba meza i glizdusia i mame. od jutra ma pogoda sie zrypac, burze itp wiec musze wykorzystac. jutro zaplanowalam porzadki na full i meza tez w to wkrece a co.

puki co dzisiaj mam w nosie obiady, syf i inne rzeczy, wali mnie to wszystko na maksa:))))))))

MARGERRITA -gratusie dla twojego lobuza z okazji 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no nic, spadam bo a noz widelec ktos mi z basenu wode wypije:)))

reklama
nie tak jakbym chciała ;-) jak mi gad po wspólnej kapieli zaczął demoty przeglądać to myślałam że mu encyklopedią przyłoże ale całe szczęście szybko sie opamiętał :-)
Dobrze, że się opamiętał :-) życzę żeby szybko minęły te dwa tygodnie, masz Nas więc nie pozwolimy Ci się smucić :-)
Dziulka gratuluję przespanej nocki, udanego wypadu na basen, ja to mogę pomarzyć w tym roku o basenie na wolnym powietrzu :-(
Kasia33 to już duża pannica :-) super, zdziwiona jestem bo nie wiedziałam :-) oby ten dzień nie był taki ciężki jak przewidujesz. Oliwka często się budzi z płaczem, sama zastanawiam się o co chodzi, najpierw jest płacz, potem kwilenie, cisza a za chwilę gadanie...
Natolin po prostu martwimy się o Ciebie :-)
Oliwka udała się na drzemkę więc zmykam do pracy...

Ostatnia edycja:
Do góry