Hej kochane, tak siedze i myśle od czego zacząć czy od przyjemnych rzeczy czyli odpisywania wam czy może od mnie przyjemnych czyli mojego męża
Wy wygrałyście
emiliab, nic nie zmajstrowaliśmy

@ wiedziała kiedy przyjść ... pojawiła się wczoraj

tak więc dzisiaj jestem cierpiąca ;-)
sarisa, coż ja ci moge napisać ... ciesze się że jesteś :***
Ja kupiłam zabezpieczenia do szuflad i nie umiem ich założyć
przyznam szczerze, że u nas tym się mąż zajmuje, ale powiedział że tam jakaś intrukcja jest
Ciekawe jak tam makuc się ma.
o i widać kto moich postów nie czyta

napisałam co u
maqcia kilka postów przed tobą

widze, że też wczoraj do lidla zawitałaś :-) tylko przykro mi że kłótnia z mężem zaliczona ehhh faceci
roxanka- my też mam dwu letni staż, i się chajtaliśmy tydzień przed wami :-) A ja wam jeszcze takich lat 50 razy
no to czego się nic nie chwaliła

w takim razie spóźnione życzenia rocznicowe :-)
o i dla
kasis też :-) widze, że mamusie bb łączy nie tylko data październik 2010
z tego co pamiętam to
dawidowe też miała wczoraj rocznice, więc życzenia ślę i przykro mi że musieliście spędzić ją osobno :-( oby już niedługo!!!
ida, oj tej cierpliwości to mi dużo potrzeba i masz racje "z nimi źle, ale bez nich jeszcze gorzej" tylko że ja ostatnio coś oka przymrużyć nie moge :-(
super zakup ci się udał z tymi bodziakami
czarodziejka, uuu to faktycznie ci się wszystko zwaliło na głowe, ale to tak jest że nieszczęścia chodzą parami ehhh mam nadzieje, że dzisiaj już lepszy dzionek jest!
dziulka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
happybeti, życze szybkiej poprawy nastroju!!! a coś się stało ?
kania, zafasolkowanie niet

(czyt, to co napisałam do
emilib) :-) a krostki są przy nosku więc chyba nie od wkładania do buzi

ja czasem nie mam siły do tej jego alergii niewiadomonacoidlaczego

podoba mi się twoje dzisiejsze podejscie do życia, że narzekać nie masz na co, bo ja to zawsze mam na co

tylko w sumie nie wiem czy ty tego ironicznie nie pisałaś
alicja, mi tez brakuje takich chwil jak kiedyś z małżem :-(
puki co dzisiaj mam w nosie obiady, syf i inne rzeczy, wali mnie to wszystko na maksa

)))))))
witaj w klubie
efa, to super, pogratuluj Tomkowi ode mnie :-) a tobie życze takiej "groźby" pozostania w bydzi
strip, a ostatnio myślałam o tobie i czy już wróciłaś z Władka.
margerrita, suwaczkowe gratulacje dla Ciebie i Twojego Patryczka :-)
no i mój Ptysiek się obudził, więc nie uracze was opowieścią o wczorajszym wieczorze i dzisiejszym poranku