reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam o poranku!!!
Nocka super!!!!! tak się bałam, że będzie ryk a tu miła niespodzianka:)) Wprawdzie obudziła się dwa razy ale jak tylko wypiła mleczko to szybciutko do łóżeczka i nawet nie stękneła ani raz, od razu usnęła...normalnie szok:szok::happy::happy:

Strip, Kania, Baśka, dawidowe
duuużo zdrówka dla Waszych pociech!!!!!!
Roxannka super, że dzionek udało się miło spędzić...oby choróbsko odpuściło, zdrówka życzę:***
rysia, sarisa super, że spotkanko sie udało:-)
sarisa a uderzamy w okolice Mielna:-)
Elwirka miłego dnia i udanego spotkania z mamąagusi:))
doris oj zazdroszczę tych widoków oby pogoda była cudna:-)

uciekam do pracy, miłego dnia wszystkim!!!!:-)

[
[Emilka- to Kuba długo spi- moi w tym wieku od świtu czadowali,za to jak poszli do szkoły,to wywalic ich z łóżek nie było można:/

U niego to różnie jest z tym spaniem. Raz śpi do 9-9.30,a raz do 7. I nie ma tu żadnej zależności typu:późne pójście spać;-)

Doris zazdroszczę widoków. I współczuję "humorków"J:no::no::no:. A ty baw się dobrze z dziećmi,odpoczywaj i ładuj akumulatory:happy:. Buziole:***

Dokładnie, Natolin ciut lepiej to już dobrze :-)
Ika cieszę się, że nocka u Was też supcio, miłego dnia w pracy !!!
Makuc Ty nie czytaj tyle tylko się melduj, że jesteś :-)

Dzięki Kobietki, że jesteście :-)

witam porannie przy kafffce.

no wiec od poczatku: Strip,Kania,Elwirka,Baśka,Dawidowe wszystkiego najslodszego z okazji okraglych miesiecy:)))

u nas nocka trwa do tej pory. moj chlop wczoraj wieczorem dostal taki zjeb ze mial dosc. karmie butla glizdusia ale cos mi konsystencja nie pasi. patrze a to samo mleko a nie kaszka!!! myslalam ze go zabije!!!! pan wielki podjaral sie nowym odkurzaczem i z roztargnienia dziecku mleko samo zrobil!!! w kazdym razie mala slyszalam w nocy 3 razy w odstepie kilkunastu minut i na full sie nie obudzila wcale. spi do tej pory od 21.15.

DOBRANOCKA zapomnialam ci powiedziecc ze ten wozek twoj jest superancki i az mi normalnei ochota nachodzi zeby cos stentegowac....:))
SUGAR- pojawilas sie na zamknietym -widzialam, to wrocze cholerko do nas no!!!!!!!!!
NATOLIN -Leane umie bawic na wersalce jak jej dam zabawki (ilosciowo musi byc wiecej niz 3) to wtedy spoko. siedzi grzecznie, ale jak nie ma zabawki, albo tylko 1-3 to zaraz je walnie na glebe i wyczynia akrobacje:))

BETI- co ci zaszkodzi kolejny dzidzius???? wiek ?? bez przesady! mam znajoma ktora ma dzieci w odstepie 19 lat, a drugiee urodzila jak miala 44.

DORIS znowu ci ten patafian wkurza???? kobieto posle ci patelnie 28 cm z podwojnym dnem i zrob to prosze!!!!:))) a tak na serio- ja juz dawno bym sie nie meczyla na twoim miejscu z nim szczegolnie po tym co przeszlam.

BASKA -zatestowalas?????????????????????? dawaj wyniki!!!!
NATOLIN - oj tak... Leane i woda to dwa w jednym:)))) czy to kapiel w domu czy basen czy jezioro-daje czadu ze szok:)
HAPPY a co do spania malej to u nas mniej wiecej jest kapana tak o 20h i o 20.30 spac. przestawilismy ja nieco z racji lata bo nieraz do 19h albo dluzej to spacerki sa:)) jak mniejsza byla to 19h butla i kapiel i spac. ww tej chwili jak juz pisalam butla o 23h z kaszka zostala przetawiona na pokapieli, i przesypia cale noce nawet do 8-9 nie raz, a nieraz sie budzi w srodku nocy -srednio dwie noce spi cale potem 1 sie budzi.ogolnie jest pogodnym dzieckiem i prawie wcale nie placze ale jak jej odwali nieraz bo panna ma ochote cyrki odprawiac to az mnie skreca w srodku i mam ochote walic w sciane piescia. za to jak cos jej dolega to plakusia to wtedy wiem ze to nei specjalnie tylko cos nietentego bo rozrozniam juz jej placz od dawna i wwszelkiego rodzaju kwekanie.

dzis pod wieczor mamy misje specjalna-obnizyc lozeczko glizdusi, i wyniesc do piwnicy kartony z ubrankami za malymi ( jeju ile tego jest.... ), no i odkurzyc pokoje nowym odkurzaczem:)))))) przy okazji jak bedziemy wracac to chcemy kupic regal dla Leane na ksiazeczki i zabawki bo wszystkie zabawki sa w kartonach po pampkach a tak to plastikowe pojemniki i na poleczke od dolu, a od gory ksiazeczki i albumy. tylko musze trafic na cos fajnego jesli chodzi o mebel zeby byl w miare gleboki i nie tak bardzo wysoki.
my zaraz jedziemy do tesciowej i zamierzam sie zjarac bo wg zapowiedzi mialo lac a jest cud pogoda!!! robimy sobie grila i juz:)))

no to zem sie nadziobala:)

reklama
Hej dziewczyny

Melduję się z rana.ciekawe czy uda mi się wszystko napisać co chcę,bo mały śpi jak narazie.Jak się obudzi to już dziś nie będę mieć znowu czasu,bo chcemy sie wyszykować i iść na dworek.Dziś będę miała robione rury w kuchni,no i tą nieszczęsna baterię,która ma dopiero 2 lata,a już się spsuła małpa wredna :crazy: w łazience zainwestowałam w lepsze baterie,a w kuchni poszliśmy po taniości no i mam za swoje.Mam nadzieję,że to już koniec niespodzianek na ten tydzień.Wczoraj jeszcze jak szykowałam się na spotkanie z Rysią i Sarisą,właściwie niedługo przed wyjściem,zauważyliśmy z okna z mężem,że samochód mamy cały w błocie,maska,boki,drzwi...i wielkie łapy odbite na drzwiach:szok:Mąż pojechał szybko umyć samochód,bo nie chciałam takim brudasem jechać do Kielc i okazało się,że cąły lakier mamy zrysowany,głeboko:-( Doszliśmy że pewnie kot siedział na dachu,a jakiś wielki psiur chciał się do niego dostać i obskakiwał nasze auto:-(Spóźniliśmy się przez to na spotkanie z dziewczynami.Spotkanie z Rysią i Sarisą - super!!!! :-) Dziewczyny fantastyczne na żywo,tak samo miłe i ciepłe jak w necie,dzieciaki też fajne,MIłoszek to już kawał chłopa:-D Był bardzo towarzyski,podzielił się z Zuzią i Krzysiem swoimi zabawkami,a Zuzia jak laleczka,piękniejsza niż na zdjęciach i taka śmiejąca i zalotna że aż chciałoby się wyprzytulać:-)Tez uważam,że spotkanie szybko zleciało,no ale my podobnie jak Rysia musieliśmy wracać do domku.Tak sobie siadłam wieczorem i myślałam że jeszcze chciałam spytać o to i o tamto,no ale zawsze tak jest;-) Jak wróciliśmy,mąż pojechał do warsztatu na oględziny samochodu,a ja zrobiłam sobie kawkę i chcialam chwilkę usiąść i tak sobie myślę,że już chyba koniec tych przygód,a tu ciach wylałam świeżo zaparzoną kawkę,na dopiero co umyty blat w kuchni.No i co roześmiałam się tylko,bo cóż mi pozostało:-D

hello :-)

Niestety mój J. już pokazuje swoje i jest mi bardzo przykro :-(.

Dorisku Tak sobie właśnie o Tobie wczoraj myślałam,jak tam z tym Twoim chłopem na wakacjach...Mam nadzieję,że jednak będzie miło.Najważniejsze że dzieciakom się podoba,że macie piekne widoki i jeszcze dużo przyjemności przed wami.Wypoczywaj kochana i uważaj żeby Cię ktoś nie porwał,bo takich lasek to oni tam nie mają :-D:rofl2:
Strip współczuję nocek,strasznie dużo razy Ci sie budzi...
Dobranocka,spóźnione gratki.Wózeczek bardzo ładny.:-)
Alicja,Makuc gratki ząbków.:-)
Emiliab ja również przyłączam się do życzonek dla męża.Fajnie że syn chce nosić okulary,masz z głowy namawianie i tłumaczenie,że to nie takie straszne je nosić,jak to z wiekszościa dzieciaków bywa.
Ida już masz bliżej do końca remontu,mam nadzieję że szybko zleci,potem jeszcze tylko to niewdzięczne sprzątanie i będziesz miała super.:tak:
Dziulka fajnie że rocznica Ci się udała,wszystkiego naj naj!MIłego sprzątania i grilowania :-)
Margeritta rowerek fajna sprawa,ja też w przyszłości pomyslę nad takim zakupem.
Roxi tulam,mam nadzieję że dziś dzień będzie super,a usypianie pójdzie gładziutko.:tak:
Ika zazdrosze tego morza! Ja może w przyszłym roku pojade,a w tym pomarzę i chętnie posłucham waszych opowieści po powrocie :-)
Happybeti Twój post jak najbardziej zadawalający,czytany przy porannej kawie na poczatek dnia to dla mnie standart,także prosze się już nie psuć następnym razem hehehe(chociaz po cichu powiem,że akurat tego dnia mnie nie było na bb);-)
Natolin miłego spokojnego dnia życze,a jak Piotruś z usypianiem w łóżeczku bo nie wiem czy pisałaś,bo troche nie ogarniam.NAprawił się juz po wakacjach?
Mała-Mi ciesze się ,że wypad na basen się udał.:-)
Strip,Kania,Elwirka,Baśka,Dawidowe - ogromne gratki suwaczkowe,wszystkiego naj naj! ( Ale żeście się umówiły na jeden dzień hehe):-)
Elwirka super że nocka ok.:-)
Elwirka,Mamaagusi życze miłego dnia i fajowego spotkania.
Alicja dziekuje za pocieszną świnkę,az mi się buziak uśmiechnął :-)
Ika ciesze się że zostałas miło zaskoczona w nocy,hmmm nie tak chciałam żeby to zabrzmiało.:-D:rofl2: W każdym razie fajnie że nocka udana i spokojna.
Baśka no i jak,jakieś wieści masz dla nas?;-)

Do góry