reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
No to mamy 9 ząbką - idziemy jak burza.

Niunia już śpi a ja zaraz wyciągam lody i włączam 4 serie on ona i dzieciaki.

Dziulka moja też dziś rybka ale słoiczkowa i całkiem jej smakowała. Ja smaże rybe raz na rok albo nawe co dwa lata

Eliwrka nie pękaj na robocie, napewno masz jakieś ciekawe zdażenia, pasje itp.

Sariska widze że wkońcu oficjalnie suwaczek się pokazał ;-) Ciekeawe która następna?

Na marginesie które się starają już o pociechy????

Elwirka to może czas znaleźć sobie jakieś hobby. Bo tak codziennie taki sam dzień to oszleć można. Ja ostanio robie na szydełku bo mi się coś książki po 5 miesiach ich łykanie przejdły

wioli w liczbie postów to ja się przebić nie dam :-p
też jedliśmy dziś fast food, a Bartkowi współczuję :-(
Kania zdrowia dla Ciebie! Ja jeszcze nie kupiłam zimowych
Elwirka co Ty gadasz? a u mnie niby się dzieje coś super wypaśnego???
Sariska kupki zaczęły się jeszcze zanim zaczął znowu tak dużo mleka pić, zaczęły się przy braniu antybiotyku, później syropy. Lekarz mówił, że to normalne, a teraz to już nie wiem o co chodzi :-(
Zazdroszczę optymizmu.
Cambria miło, że czytasz codziennie, ale Ty pisz, fajnie też czytać Ciebie :-) A może akurat uda Wam się znaleźć dobrą pracę i mieć drugiego dzidziusia.
E-lona jak Daniel?
Dawidowe gratki! U nas jest 10, ale chyba idą następne...

A ja lubię moje codzienne rytuały i fajnie jest jak jest :-)
Dzisiaj martini różowe ;-)
W sklepie nie był żurawia!:wściekła/y:

kania zrobie zdjecie to wam pokaze dziulka u mnie jest tak samo ale tych juz nie sciagnie kazdy jeden sciaga w 10sek elwirka jak masz dziecko to niema czasu na nude wtedy dopiero zycie jest ciekawe sarisa tez sie wlasnie zastanawiam ggdyby jadl czekolade to bylby winowajca a tak... oooo zobaczylam wlasnie suwaczek tak czulam jak pisalyscie o tych dobrych wiesciach na zamknietym bardzo ale to bardzo ci gratuluje! cambria jak ja cie rozumien ja tez tu mieszkam ze wzgledu na to ze niemusze sie martwic o dzien jutrzejszy u mnie tez glownym powodem jest brak mieszk w pl a wynajmowanie to kupa kasy kredyt tez odpada poki nie odloze:-Dalbo nie wygram w lotto zostajemy tu.kubus jeszcze spi do poludnia spal 3 godz i teraz juz spi 1.5 ma sen chlopak :-):-)nat nie mow hop zartuje oczywiscie

reklama
elwirka jak masz dziecko to niema czasu na nude wtedy dopiero zycie jest ciekawe
Mój mąż ostatnio narzekał, ze zawsze coś... że z nami na nudę narzekać nie może. I tak jest, w ciąży to się nudziłam czasami a teraz nie mam czasu się po tyłku poskrobać i chętnie bym się ponudziła choć przez pół dnia...
Czekam na fotkę.

Do góry