natolin
Fanka BB :)
Wioli dziękuję! Niestety miałam koszmarny poród i nie wspominam go dobrze, a wręcz mam traumę. Gdyby nie on to może byłabym już w kolejnej ciąży...
Emiliab ja bym zjadła z innym makaronem rosół i już :-)Dawidowe współczuję, że musiałaś mieć do czynienia z takim kurierem
a co do talerza to Pudzianek go zbił, a nie ja
Doris no to super weekend!! Ale obawiam się, że ja coś przegapiłam - miałaś urodziny?
A co do Pudzianka to niby miewa się dobrze, ale te kupki mi się nie podobają :-( coś za długo to trwa, żeby mogło być od leków
ojej... To Ciebie tata bił? współczuję :-(
Dziulka Pudzianek to moje pierwsze dziecko, więc nie mogę się wypowiadać, ale myślę, że mamy, które mają więcej niż jedno dziecko mogą Ci śmiało powiedzieć, że nie ma czegoś takiego jak problem z obdarowaniem miłością drugiego dziecka. Miłości się tak nie przelicza. I właśnie jest piękna, gdy się ją dzieli.
Myślę, że dzieci się lepiej wychowują, gdy mają rodzeństwo. I później jest fajnie mieć rodzeństwo w dorosłym życiu. I rodzicom na starość też myślę łatwiej mając więcej dzieci.
Elizabennett co u lekarza?? Zdrówka dla Adaśka!
Kroma jakiś powód nastroju?
Też uwielbiam ruskie pierogi i też mój śpi już od jakiś 25 minut
Ten nowy edytor zwariował!!! Widziałyście co się stało z moim postem???

Emiliab ja bym zjadła z innym makaronem rosół i już :-)Dawidowe współczuję, że musiałaś mieć do czynienia z takim kurierem
a co do talerza to Pudzianek go zbił, a nie ja
Doris no to super weekend!! Ale obawiam się, że ja coś przegapiłam - miałaś urodziny?
A co do Pudzianka to niby miewa się dobrze, ale te kupki mi się nie podobają :-( coś za długo to trwa, żeby mogło być od leków
ojej... To Ciebie tata bił? współczuję :-(
Dziulka Pudzianek to moje pierwsze dziecko, więc nie mogę się wypowiadać, ale myślę, że mamy, które mają więcej niż jedno dziecko mogą Ci śmiało powiedzieć, że nie ma czegoś takiego jak problem z obdarowaniem miłością drugiego dziecka. Miłości się tak nie przelicza. I właśnie jest piękna, gdy się ją dzieli.
Myślę, że dzieci się lepiej wychowują, gdy mają rodzeństwo. I później jest fajnie mieć rodzeństwo w dorosłym życiu. I rodzicom na starość też myślę łatwiej mając więcej dzieci.
Elizabennett co u lekarza?? Zdrówka dla Adaśka!
Kroma jakiś powód nastroju?
Też uwielbiam ruskie pierogi i też mój śpi już od jakiś 25 minut
Ten nowy edytor zwariował!!! Widziałyście co się stało z moim postem???

Ostatnia edycja: 

ja mam puste pola zamiast funkcji...
 ja mam puste pola zamiast funkcji...