reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
do M. "wywędruję" na trochę na wiosnę,bo juz Nathalie i Amina molestują go,by przywiózł nas wreszcie,żeby czarownice mogły " na żywo"Amelkę popodziwiać i porozpieszczać:-D.
A kiedy Kościan- hm...zależy od funduszy,kiedy wyremontujemy,a jest WSZYSTKO do zrobienia,z dachem i mediami włącznie:baffled:
Dawidowe,Mamaagusi- ale my z M. to wiochmeni,nie dla nas takie aglomeracje:-p

reklama
Bylismy na spacerku i teraz tak mi sie spac chce,ze masakra.:baffled:
Wlasnie czekam na Tomka i bedziemy jesc pstraga z warzywami na parze.:-)

hahahah to my dziś rybne menu miałyśmy, bo u mnie łosoś z parowarka i sałatka grecka :-) i do tego pieczywko czosnkowe :-)mniam mniam ..........czy komuś smaczka zrobiłam ;-)

rozmawiałam dziś z Roxanką naszą(musiałam zaczerpnąć wiedzy szpeca :-)) i jaki ona ma fajny kobiecy głos, nie to co ja podlotek szybkomówiący.........i powiem Wam, że to niesamowite nie widzieć kogoś na żywo i tyle tematów poruszyć hehe
Doris napisałaś o tym klapsie, ale powiem Ci, że nie wierze że byłabyś w stanie dać klapsa.......Widziałam Cię na żywo, czytam Twoje posty i Ty nie jesteś tym typem(pozatym nie sądzę, że Miki taki był, a że Doda tak wychowasz,że dopuścisz do takich zachwań więc ............), A to co opisałaś o tej koleżance znajomej oj tak tak we mnie by się tez gotowało jakbym w takiej sytuacji była. Oj takich dzieciorów to ja nie lubię i nigdy ich nie winie tylko beznadziejnych rodziców ktorzy dzieci nie wychowują :-(

i cóż jeszcze chciałam napisać hmmmmmmmmmmmmmm.........................

Do góry