reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

happy a ja zaraz ide kąpać mojego maleństwo, potem wszelakie zabiegi kosmetyczne, inhalcje i leki, mleko i 18 spać. Dotleniona to może szybko zaśnie. Dziś musze sobie farbe na włosy położyć bo patrzeć nie mogę na te wypłowiałe odrosty. :baffled:

wrrrr powkładamłam klocki i znowuwywaliła.

reklama
Fajnie masz z tym bezproblemowym szybkim zasypianiem Laury.Moja codziennie wieczorem dotleniana,a jakos efektów nie widzę:baffled:- hehe,może przywykła.Zaraz też wyskoczymy na chwileczkę.Nie chce mi się,ale marudna jest tak,że choc trochę czas nam zleci do kąpieli i spania(?)

U nas drzemka nr 2 także już widzę to zasypianie dzisiaj stawiam tak na 23 że padnie.

Happy sen był fajny ale głupio mi tu tak oficjalnie pisać:zawstydzona/y: a do Kościana daleko-kilkadziesiąt km

Dziulka ja tez mogłabym jeszcze o niej pisac bo to tez długa historia ale zostawię już w spokoju.Są takie kobiety i dla mnie jest to niepojęte.Moja dobra koleżanka (kiedys myslałam że przyjaciólka:-(),typ kobiety na walizkach,jak nie uk to australia,to hiszpania itp byla na wiosnę w pl poszla do gin że jej się @ spóźnia,przyszła że niby ok poleciała spowrotem do uk,po jakiś 2 tyg dzwoni do mnie i mówi że nigdy ale to nidgy nie mam iść do tego gin bo on jej powiedział że jest w ciąży,zrobil usg i wyliczył że 6 tydz a że ONA JAK Wróciła poszła do gin w uk i się okazało że w ciąży nie jest.Boże!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po co ona mi to mówiła,mogla to zachować dla siebie,nikt nie jest taki durny przecież a tym bardziej lekarz który potwierdza ciążę i wylicza który to tydz po wielkości zarodka:no::no:mam do niej straszny uraz teraz...

A marcinki przepyszne są,wczoraj w każdej cukierni można było znaleźć,ruszam na zakupy chyba na allegro:-D:-D

hej laseczki:)
Moje dziecko też mnie dziś uraczyło długa drzemką:)3 godziny luzu:)))
A teraz zastanawiam sie kiedy pójdzie lulu

kroma a teraz znowu spi:szok:widocznie dzis potrzebuje duzo snu
happy ja tez ogladam tv szkoda slow zawsze sie jakies przyglupy trafia gotowe do rozruby
eliza co ja bym dala zeby mnie gotowanie odprezalo
ja dzisiaj nic nie posprzatalam:no:stwierdzilam ze zrobie jutro na spokojnie i nie na raty przynajmniej czas mi szybciej zleci bo moj k jutro tez idzie do pracy

no to niunia już łóżeczku i liczy barany. Gniecie kocyk to zaraz będzie odlot a ja rusze napodbój łazienki. Szast prast i farba będzie na łepetynie.

kroma a teraz znowu spi:szok:widocznie dzis potrzebuje duzo snu

wioli ty to wróżka jesteś, czytasz w moich myślach, bo mój już śpi ale na noc i ja jeszcze nic o spaniu jego nie pisałam, miał tylko jedna drzemkę :-)

happy- ja też to widzę i nie wierzę ile kasy się marnuje na te rozruby bo komuś się nudzi.
renata- oj to ci chłopak poszaleje aż do 23, a może nie wstanie, bo mój mi padł przed 28 i już nie wstanie.
dobranocka- miała napisać i zapomniała, to fajnie, że Justysia kocha tak brata, moja mi się kojarzy, a teraz się tłuką, a co do schrupania to do tej pory bym mogła Arka zjeść, starszą też, ale ona już taka samodzielna się robi, a Arek to jeszcze takie maleństwo w porównaniu do niej. Niech się kochają twoje dzieciaki.

a moi poszli do kościoła, myślałam że też pójdę ale Arek padł i śpi.

Ostatnia edycja:
A kuku :rofl2: Jestem :-)
Niestety u mnie ostatnio czasu jak na lekarstwo i na bb nawet nie miałam kiedy wejść, nie mówiąc już żeby coś napisać :sorry2: Przeleciałam was niechlujnie :-p ale żeby coś poodpisywać sensownego to pewnie bym do jutra musiała siedziec przed kompem, zresztą moja nieobecność nie została zauważona więc i bez megawypasionego posta przeżyjecie :rolleyes2::happy2:
A tak na szybko, u nas wmiare ok. Patryk od środy poszedł do żłobka, no i po dwóch dniach już ma katar :dry: Cóż taki los :-( ... Poza tym właśnie przygotowujemy wszystko na jutrzejszą impreze urodzinkową, która była przeniesiona z poprzedniego weekendu ;-)więc jutro bedzie się działo :-)

Jeszcze chciałam złożyć spóźnione życzenia urodzinowe dla małej mi, doris i dagisu. Wszystkiego najlepszego dla Was!!! :-):-):-)

Ach i musze to napisać, kilka dni temu rozmawiałam przez telefon z naszą sariską i ma przemiły głos, wcale nie mówi tak szybko jak twierdzi, ale może dlatego że głównie ja gadałam :-D;-) Rzadko się zdarza żeby rozmawiać z kimś kogo na oczy się nie widziało, tak swobodnie jak z dobrze znaną koleżanką :-) sariska :* No i coś tam wyczytałam że z doris się weekendujecie, chyba nie musze pisać że wam cholernie zazdroszcze :sorry2::tak:

rysia, dla twego lubego też spóźnione życzonka! I dużo dużo zdrówka dla twojego bratanka, strasznie to przykre, że takie maleństwo jest takie chore :-(

Aaaa ... jeśli któraś z was wybiera się do kina to z czystym sumieniem moge polecić "Listy do M.", jestem pod ogromnym wrażeniem tego filmu :-)

I już zupełnie na koniec chce żebyście wiedziały że bardzo za wami tęsknie! Za makuc, kanią, sariską, doris, rysią, dawidowe, nice, małą mi, emiliab, kromą, efą, dziulką, happy, nat, idą, czarodziejką, elwirką, mamaagusi, alicją, e-lonką, kasis, kahaaą i dwiema ikami ;-) i wogóle za wszystkimi :tak: i za czytaniem waszych postów :-) no to troche wam posłodziłam a teraz ide dmuchać ... balony of kors :rofl2::-D;-):-)

reklama
Do góry