A kuku

Jestem :-)
Niestety u mnie ostatnio czasu jak na lekarstwo i na bb nawet nie miałam kiedy wejść, nie mówiąc już żeby coś napisać

Przeleciałam was niechlujnie

ale żeby coś poodpisywać sensownego to pewnie bym do jutra musiała siedziec przed kompem, zresztą moja nieobecność nie została zauważona więc i bez megawypasionego posta przeżyjecie

A tak na szybko, u nas wmiare ok. Patryk od środy poszedł do żłobka, no i po dwóch dniach już ma katar

Cóż taki los :-( ... Poza tym właśnie przygotowujemy wszystko na jutrzejszą impreze urodzinkową, która była przeniesiona z poprzedniego weekendu ;-)więc jutro bedzie się działo :-)
Jeszcze chciałam złożyć spóźnione życzenia urodzinowe dla
małej mi, doris i
dagisu. Wszystkiego najlepszego dla Was!!! :-):-):-)
Ach i musze to napisać, kilka dni temu rozmawiałam przez telefon z naszą
sariską i ma przemiły głos, wcale nie mówi tak szybko jak twierdzi, ale może dlatego że głównie ja gadałam

;-) Rzadko się zdarza żeby rozmawiać z kimś kogo na oczy się nie widziało, tak swobodnie jak z dobrze znaną koleżanką :-)
sariska :* No i coś tam wyczytałam że z
doris się weekendujecie, chyba nie musze pisać że wam cholernie zazdroszcze

rysia, dla twego lubego też spóźnione życzonka! I dużo dużo zdrówka dla twojego bratanka, strasznie to przykre, że takie maleństwo jest takie chore :-(
Aaaa ... jeśli któraś z was wybiera się do kina to z czystym sumieniem moge polecić "Listy do M.", jestem pod ogromnym wrażeniem tego filmu :-)
I już zupełnie na koniec chce żebyście wiedziały że bardzo za wami tęsknie! Za
makuc, kanią, sariską, doris, rysią, dawidowe, nice, małą mi, emiliab, kromą, efą, dziulką, happy, nat, idą, czarodziejką, elwirką, mamaagusi, alicją, e-lonką, kasis, kahaaą i dwiema
ikami ;-) i wogóle za wszystkimi

i za czytaniem waszych postów :-) no to troche wam posłodziłam a teraz ide dmuchać ... balony of kors

;-):-)