reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

ikaa fajnie, że szczepienie ok. i że Lena taka dzielna
kroma ja do tej pory nie wiem jak zagłosować:zawstydzona/y:
beti no ja właśnie też jakoś przeoczyłam, że sariska i doris spotkanko mają
dziulcia chyba tylko ty zauważyłaś zmieniony avatarek:*
beti a ty sobie wyobraź, że ja mimo, że żona poznaniaka nigdy tych rogali nie próbowałam???:-D
dziulka jak można właśne dziecko tak zostawić. ja chyba nie jestem w stanie tego zrozumieć i usprawiedliwić...

no i z tymi naleśnikami tyle się nagadałyście wczoraj, że ja je właśnie jem! i teraz muszę się wyżalić... siedziałam z małżem w pokoju a Agusia poszła włąściwie pobiegła do swojego i nagle słyszymy wielki huk. Jak się Agusia rozpłakała to w pół sekundy u niej byliśmy, leżała biedna na podłodze cała zapłakana. małż ją wziął na ręce a ta głowie wielki siny guz!!!:no: nie macie pojęcia jak się wystraszyłam... jeszcze tak płaczącej Agusi nie widziałam:-( biedna... teraz śpi i mam nadzieję, ze nic jej nie będzie.

reklama
wioli A ja wypoczywam to jak bym świętowała. Zaraz kąpiel w pianie :tak:
moj był narzeczony dzisiaj ma urodziny. Miał date do zapamiętania 11.11.77. Wtedy świętowałam ten dzień. Bo teraz to co zimno, rozruby i nic więcej. A dla mnie do świetowania jak bybyły jakieś festyny, koncerty i zimne ognie. Bo jakos Polacy ten dzień świetują na smutno a chyba jest z czego sie cieszyć.

wioli włsśnie chyba o podłogę bo tam gdzie leżała to nie było nic o co mogłaby się uderzyć. chyba musiała o coś nogą zahaczyć i polecieć...
dawidowe nie płacze bo zasnęła, ale co się obróci na bok gdzie ma ten guz to się przebudza z płaczem:-(

mamaagusi nie pierwszy nieostani guz. Takie jest życie początkujacych w chodzeniu.
A mojej koleżanki córka 2,5 roku spadła ze schodów i to trzymając mame za rękę i złamała noc. Dzis go nastawiali i lezy w szpitaku.

dawidowe dokladnie zamiast sie cieszyc i swietowac to wiecznie jakis problem ja tez sie bede dzis raczyc dluuuga kapiela ale to dopiero jak poloze dzieci, o boze nos to pewnie strasznie boli biedne dziecko
mamaagusi napewno ja boli bo guz swiezy jutro bedzie juz lepiej:tak:

witam wieczorkiem, myślałam że się dzisiaj będzie działo, a tu sobie mój mężuś z sąsiadem na piwko poszedł:-( boli mnie ząb, alelka wisi przy cycku i nie może zasnąć, poprostu rewelacja u mnie.

reklama
:-D:-)

Dagisu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!

mamagusi
biedna Aga:-(. :********
roxi ja tyż tęskniem:**** Udaniej jutrzejszej imprezki:-)

Naleśniki zrobiłam. Wyszły trochę gumowate,ale mój naleśnikożerca mówił,że ekstra(zresztą sam mi pomagał:tak:). Zaniosłam mężowi,bo już może powoli takie rzeczy jeść...ale jeszcze do mnie nie zadzwonił,jak smakowały:-p.

Byliśmy dzisiaj na godzinnym spacerze. Słońce pięknie świeciło,ale było zimno. A i tak było fajnie.

Aha,i bardzo się wzruszyłam,jak dojechaliśmy do szpitala. W aucie nic nie mówiliśmy,gdzie jedziemy. Wyszliśmy z auta,a Franek,jak zobaczył mury szpitala,to krzyczał:"tata,tata,tata!!!!".

Do góry