reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

właśnie, HAPPY wizisz? przeczytałam co napisałaś a dopiero post RYSI uświadomił mi że zaopmniałam Ci coś napisać :zawstydzona/y: mam nadzieję, że do powrotu Twojego lubego w pełni zdrowa już będziesz!

reklama
Happybeti dzięki, choć nie wiem czy mnie nie przeceniasz :zawstydzona/y:
Chyba na tyle Cię poznałam:tak:.:***
Pytałam się dlaczego ona ma takie podejście to odpowiedziała mi że po co ludzie mają wiedzieć jak u nich jest w domu i co ludzie powiedzą,ale to też jest wina jej córki,mąż po takich akcjach kupi jej zmywarkę i jest ok:no:
O rany...:no::eek:
Rysia,a wiesz,że wczoraj myślałam o Was- czy Miłoszek "odpuści"?Super:)))
Elusi z okazji urodzinek wszystkiego najnajnaj:-):-):-)
A mi się dziś sniła Leane Dziulki,że z moją Amelka się bawiły i obiadek razem jadły i Amelka zjadła tyle,co Leane:-D.Ale ma się te sny,co?;-)
Dobrze,że mam Maksia i dużo mi dziś pomaga - w kuchni i w ogóle.Ale i tak się wściekam,bo jak tu normalnie funkcjonowac,jak człowiek nba wpół slepy???:-D:-p:cool:

moje dziecko właśnie wstało po 1,5 godzinnej drzemce. normalnie by poszła spać dopiero teraz ale była od rana potwornie marudna i już o 10 zaczęła wspinać się do łóżeczka co oznacza, ze chce iść spać. nie wiem chyba jakaś dzisiaj taka pogoda nie teges jest.
Happy rogaliki się udały jedna. nawet się nie spodziewałam. dużo ich nie wyszło ale nawet dobre są
Agusia teraz j kanapke apotem idziemy na 13 na Mszę i potem na obiad do teściowej.
jutro Michał ma egzamin z interny i MUSI go zdać więc trzymajcie kuciuki proszę.

witajcie laski, nie mam czasu do końca was poczytać, po łebkach lecę, ale nie mogę się skupić za bardzo, młody ząbkuje, i się klei do mnie ciągle, teraz padł, a w nocy mi wyszedł z łóżka o 1 i stanął w drzwiach i ryczy, chyba musiał długo stać i wołać mnie a ja się nie obudziłam i biedactwo się popłakało.

Elusia- sto lat

Dzień dobry, wpadam na chwilkę złożyć spóźnione ale szczere życzenia Renatce z okazji imienin i Elusi z okazji dzisiejszych urodzin. Wszystkiego Najlepszego Mamusie. Mamagusi za egzamin Michała oczywiście trzymam kciuki. Resztę nadrobię później, bo teraz za bardzo nie mam czasu napisać. Chciałam powiedzieć, że czytam Was na bieżąco i parę spraw mnie zmartwiło Olena, Makuc, Cambria, Happy :*** Jesteśmy u teściów, Oliwia po 11 dopiero usnęła, nadal pokasłuje, mąż się ma jakotako a ja się trzymam, bo jakie mam wyjście. Do napisania później, tzn. wieczorem. Dziś rocznica ale wczoraj sobie delikatnie uczciliśmy ten dzień więc do Was zaglądnę. Pozdrawiam :-)
Ps. Dziś padał u nas pierwszy śnieżek...

Ostatnia edycja:
no niunia wstała po 1,5 godzinnym spaniu i teraz rozrabia. Noiniestety jej ograniczona umysłowo mamusia zabrała dziekuorganki i wygrywa "Stokrotkę" ale po dłuższym wyrywaniu sobie organków mamusia wyjeła drewniany flet ku radości sąsiadów którzy teraz gryzą ściany ze złości:-D

nat zdziwilo mnie to co napisalas o religi wydawalo mi sie ze w kraju katolickim z reguly dostaje sie tym ktorzy wierza w cos innego ale widocznie nie...
happy zdrowka dla ciebie zebys mogla sie dobrze napatrzec na meza;-)
rysia fajnie ze pospalas zycze ci zeby miloszek juz zawsze tak spal:-)
kania zazdroszcze sniegu ja tak za nim tesknie,za sniezyca za bialymi swietami...
kroma arek juz sam wychodzi z lozeczka?dzieki bogu moj jeszcze nie
cambria ta tesciowa twoja to jest niezle porypana patrzy jak ziec maltretuje jej dziecko?! skad ci ludzie sie biora!moja mama kiedys powiedziala ze jak by ktorys z jej zieciow uderzyl jej dziecko leb przy samej dupie upie....sorki za tekst ale tak powiedziala ja jestem tego samego zdania chociaz niemam corki to jak ktorys z moich synow bil by zone to moze miec nawet 40lat i 2metry to takie wciry dostanie jak nigdy w zyciu!

ja caly czas mysle o olenie i jej dzieciaczkach ogarnia mnie smutek i zlosc

elusia wszystkiego najlepszego!

dawidowe
to wy jestescie muzykalne dziewczyny flet, organki

Ostatnia edycja:
z tym pakowaniem walizek i wystawianiem za drzwi myślę Dawidowe, że łatwo się mówi. u mnie w dalszej rodzinie był taki przypadek z biciem, ale ona nie mogła mu wystawić jego walizek, bo mieszkanie było jego rodziców. różne są sytuacje. niestety.
co do katolicyzmu w Polce to powiem Ci wioli, że tylu katolików ile podają statystyki jest tylko z nazwy, bo byli jako dzieci ochrzczeni.
przecież nawet tutaj na forum widać, jakby tak dziewczyny przyznały, która ochrzciła dziecko z głębokiej wiary i przekonania i z rozwagą i konsekwencjami, które niesie ten sakrament, a która dla tradycji, rodziny czy nie wiem jeszcze czego :-)

Olena-bardzo smutne to co piszesz:zawstydzona/y: U mojego męża w rodzinie tak jest,a chore w tym jest że wszyscy o tym wiedzą i co,na naszym weselu moja teściowa chodziła objęta z tym człowiekiem(jej zięciem) przytulała go i mówiła mój kochany zięciu:no: To możecie sobie wyobrazić jaka to zła kobieta jest:hmm: Jej córka bez życia bez uśmiechu,wygląda jak by miała z 10 lat więcej a dzieci szkoda słów,takie wystraszone jak matka,sikają w portki do tej pory ze strachu!!To trwa już 10 lat,on ją bije przy dzieciach ona szybko w auto i do matki ucieka on po nią przyjeżdża za kilka dnia a jej matka oddaje ją z powrotem:crazy: SZOK PO PROSTU
Więc Olena nie pozwól aby tak było u Ciebie!!! Proszę***
to juz paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moze tak po prostu jedza pozwolic na to!!!!!!!!!!!!

witam sie poludniowo:))

ELUSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAKUC
wspolczuje smierci mamy tej dziewczyny bo to jest najgorsze do rpzezycia...

a co do ras i zwiazkow, tu we FR wiaza sie wszyscy ze wszystkimi, czarni z bailymi, francuzy z arabami, araby z murzynami, skosnoocy z bialymi itp, hindusi.... i nic nikogo nei uderza i nie szokuje. ja bylam 8 mcy w zwiazku z murzynem i gdybym A nie poznala to pewnie bylam dzisiaj jego zona, byl super facetem, muzulmanin ale nie praktykujacy, ze mna do kosciola jezdzil nieraz, ale oczywiscie moj ojciec jak zobaczyl moje zdjecie z nim to od razu wyjechal ze asfalt powinien byc na asfalcie i ze wstyd jak z nim do PL przyjade. jak ja sie wtedy wscieklam!!!!! stek wyzywisk na ojca ze rasista i wogole i ze wcale moge nie przyjezdzac do PL juz nigdy jak chce. jeszcze go nie poznal a juz morde wydzieral. dbal o mnie, nigdy nie bylo klotni, dbal o mieszkanie swoje i zawsze w nim mial czysto, ja do zarcia nie mialam prawa sie wcinac, bo on robil jedzenie i myl naczynia. jak kiedys spacerowalismy to przechodzilismy przez most i smialismy sie z nas samych ze biala z czarnym chodzi a tu z przeciwka taka sama para:))))))) ona biala on murzyn i tez na nas sie spojrzeli z usmiechami:))) i jedyne ale jak mialam do neigo to ciagle wyjazdy z pracy na interwencje i neiraz 2 tygodnie go nei widzialam bo pracowal w policji prewencyjnej. pytam do cholery co komu do tego jaki kto ma kolor skory. ale jak poznalam A to po prostu "trafilo" mnie od razu:)))

a poza tym Leane przespala do 9.30, mnie malz dal pospac i wstalam o 10.30. zrobilam Leanderkowi ziemniaki i piers z kurczaka upieklam z sola pieprzem vegetka i papryka slodka i wciela jak nic:))))

a teraz spadam jesc:)))))))))))))))

reklama
Natolin bo właśnie bardzo dużo kobiet,niestety, nie jest niezależnych finansowo i myślę że to jest pierwsza i ogromna bariera dla nich aby zrobić ten trudny krok do przodu

Ostatnia edycja:
Do góry