reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Wróciłam ale w humorze "nijakim" więc wracam do pracy, jestem, czytam ale...

To będzie "czarny tydzień"...

Happy posta doczytałam, dzięki że pytasz, żołądek tak sobie.
Spokojnego prania, poza tym faktycznie musisz pozabezpieczać ten piec i listwę.
Nat, Mamaagusi, Makuc :***
Alicja
oby ząb Isi szybko się pojawił, wówczas marudztwo się skończy.
Mała_mi jak ufasz tej kobiecie to tak, w końcu sama bawiłaś dwójkę, swoje i czyjeś. Tobie ktoś też zaufał i się nie zawiódł :-) Bo super mama z Ciebie.
Sarisa zapraszam, dziś będą łazanki, zdrówka dla mężusia.

Ostatnia edycja:
reklama
rysia i sariska łącze się z Wami w bólu :tak: i mam nadzieje że Wasi "umierający" małżowie jak najszybciej dojdą do siebie :* ;-)

kahaaa
kiedy będziesz bejbe w Z-ciu? może coś na weekend byśmy pomyślały i spotkały się we trójeczkę z E-loną? ? póki jeszcze jest fajna pogoda...

wyszperane :

f7fa1f9da6e96357af1d3e9e6092f900.jpg

makuc, natolin, mamaagusi, kania tulam cieplutko i przesyłam :*****

61702-kwik-kwik-1.jpg

Ostatnia edycja:
Mala mi dzięki. U mnie raczej nie zaświeci. Od rana jest tak samo, a może gorzej.
Co do oddania dziecka to zależy komu. Ja to generalnie nieufna jestem.

mała mi ja kciuki nadal zaciskam ;-)

a co do Twojego pytania - dla mnie liczyłyby się:

• jaka jest różnica wieku między dziećmi, jesli są to bobasy czy jest możliwość aby codziennie moje dziecko z drugim było na spacerku bo ja zwyczajnie nie zawsze mam możliwość wyjścia z małą a zależy mi na codziennych spacerach - i tu pojawia sie problem bo jak to są małe dzieci to dwa wózki?
  • czy dziecko bedzie przebywało w bloku czy domku jednorodzinnym (wiesz ja mieszkam we bloku i widze jaką frajde ma Isia kiedy może sobie polatać u teściowej po ogródku, a raczej placu bo tam nawet pół kwiatka nie ma :baffled: )
  • czy niania z dzieckiem przychodzi do mnie czy ja przywożę dziecko do niej
  • jak wygląda sprawa posiłków - ja byłabym gotowa tak sie umówić że raz ja raz niania gotuje obiadek dla obojga dzieci :tak:

to chyba tyle. Powiem Ci że ja bym nie miała większych oporów bo wiem że moja mała uwielbia dzieci i bardzo chcę żeby miała z nimi jak najczęstszy kontakt :tak: dlatego dla mnie nie byłoby ważne że będzie dwoje dzieci tylko bardziej liczyłyby się warunki jakie może zapewnić im obojgu niania. A przede wszystkim jakim jest człowiekiem. Tobie bym moją niunię oddała ;-)

Ostatnia edycja:
Mała mi- mam takie zdanie,jak Kania w kwestii opieki nad dzieckiem.Poza tym zawsze,jak ci się nie spodoba,to będziesz mogła szukac innej.
To chyba się domyślam,za co kciuki;)*
Avek Makuc mi tez się dobrze kojarzy,ale rozumiem,"co poeta miał na myśli"...:***

Dziewczynki dziękuję bardzo za opinie :* Wszystko wyjaśnię Wam później, bo naprawdę nie chcę nic zapeszać, bo to dla mnie bardzo ważne ;)
Mam nadzieję że się nie pogniewacie jak Was trochę potrzymam w "niejasności".

Dziewczynki dziękuję bardzo za opinie :* Wszystko wyjaśnię Wam później, bo naprawdę nie chcę nic zapeszać, bo to dla mnie bardzo ważne ;) Mam nadzieję że się nie pogniewacie jak Was trochę potrzymam w "niejasności".

Kciuki zaciśnięte cały czas, nie mamy się o co gniewać, jakaś adrenalina z rana się przyda ;-)

czesc dziewczynki ja tylko na chwilke czasu brak powiem tylko ze moj k zaspal dzis do pracy:happy::happy::happy:i ze mamy dzisiaj szczepienie prosze o trzymanie kciukow za mojego kubusia zeby obylo sie bez jakis niespodzianek!pozniej wszystko nadrobie papa

reklama
Do góry