reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

kania, do mojego avka się nie przyzwyczajaj bo to tylko taki chwilowy kaprys ;-) no i spóźnione życzenia imieninowe, wszystkiego naj i przede wszystkim dużo zdrówka!!! :-)

makuc,
:laugh2: tekst poprostu boski, zupełnie jakby o moim małżeństwie :-D pożyczam i na fb wstawiam :cool2::-):rofl2:

reklama
Kania- gratulacje ząbków nowych, u nas coś cisza z zębami jak na razie.

Dziulka- to obkupiłaś małą :-)

Byłam w Pepcko zobaczyć zabawki, i nie było tego co chcę, ale za to kupiłam młodej worek bokserski i rękawice, w końcu może wyżyje się na czym innym niż na bracie.
Zostałam w domu bo z transportem był problem no i moja siostra znowu ma coś z żołądkiem.

wróciłam z biedronki i nakupowałam troche rarytasów na imieninki. Jeszcze ciasto i wsio. Niunia całą droge szalała. Ona za rękę nie chce chodzić tylko idzie własną drogą. Przez was zakupiłam ta kolejke z torami. Zostały dwa pudełka. Jedno traktor ze zwierzętami a drugie słoń i coś tam. Dostała traktor i trzymam się aby jej nie rozpakować.
Niunia ślini się jak wkurzony bokser i jak zmierzyłam czoło to 38,00 gorączki. Dałam syrop i poszłą spać. Sadze że to przez te 4 ale pewnosci nie mam. Mięsko na kotleciki gotowe przechodzi w lodówce.

uff, nadrobiłam was, ale jakoś nie mam weny pisać, bo wstałam dziś o 5, żeby się uczyć :rofl2:. a moje dziecko pospało do 9. wiadomo, jak z ojcem siedzi to grzeczny, tylko matce pobudke o 7 funduje.:crazy:

hej Kochane:)
ja też wpadam tylko przeciągiem bo powoli szykuje się na imprezke urodzinową kumpeli:)co do zakupów...to coś tam kupiłam,ale chwalić się nie będę bo ani to modne ani na czasie-po prostu tylko wygodne więc modowego wątku zaśmiecać nie będę:)a w skrócie co u nas...Miłosz cały czas mnie gryzie,bije,ciągnie za włosy-na nic się mają moje tłumaczenia że tak nie wolno,że tak jest beee.Karny jeżyk w postaci kojca w którym nie lubi siedzieć też nie działa-bo jak go tylko wyciągam to robi tak samo (a przecież cały dzień go tam trzymać nie będę bo mam za miękkie serce:sorry:).Co jeszcze chłopina mi już wyzdrowiała więc nie muszę wciąż oglądać jego obolałego ryjka bo w końcu coś tam robi (a do pracy idzie od pon.więc już będzie całkowity luz:-D).Myślę o Was cieplutko i postaram się jeszcze zajrzeć jak wróce...a jak mi się nie uda to pewnie dopiero w pon.do Was zawitam bo jutro czekają mnie same "przyjemności" czyli obiad u najukochańszej,wspaniałej i wyjątkowej teściowej:crazy:a później teatr gdyż zrobiła nam taką niespodziankę i kupiła nam bilety (nie to żebym nie lubiła chodzić do teatru,ale zdecydowanie wolałabym jak już jest taka dobra i chce posiedzieć z Miłoszem by zarezerwowała nam miejsce w jakieś fajnej knajpce i opłaciła wszystkie drinki na które miałabym ochote:-D)

No nic to chyba tyle...życzę Wam udanego sobotniego wieczorka:-):-)

Hej! Ja też przeciąg zrobię. Właśnie od teściów wróciliśmy i za chwilę wybywam do koleżanki odwalić robotę papierkową. Ach jak mi się nie chce. Ciemno, zimno, brrr

ja tez przeciagiem dostalam wczesniejszy prezent gwiazdkowy i jestem mega szczesliwa musze teraz obczaic co i jak bo niemam zielonego pojecia z czym to sie je hehe

reklama
Do góry