reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

hej dziewczęta jest godz 18.10 a moje dziecko już śpi :szok: ciekawe czy będzie jakiś alarm do północy.

happy biedna ty niewyspana ale ja też chociaż nie przez Lenkę ale tak jakoś.Mojego S brat też jak w domu jest to przez mamusię''obsługiwany''- jedzenie zrób,przynieś pod pysk i potem odnieś po jaśniepanu bo jemu się nie chce szanownej ruszyc a mu rooośnie że hej.ooo i widzę że dospałaś:)super
alicja,makuc my dziś o 6 mleko i oczywiście udawałam że śpię ale królewne w dupkę coś parzyło i nici z dalszego spania
roxannka zdrówka dla Patryka
violi cieszę się że z Kubusiem już lepiej i pochwal się co to za prezent
mamaagusi narobiłaś mi apetytu na pizze chociaż wczoraj jadłam ale co swoja to swoja lepsiejsza sto razy
kania wspólczuje nocki i wszystkiego naj z okazji imieninek wczorajszych

no to tyle Lenka się kręci ale myśle że bedzie bez pobudki.U nas dzień jak codzień jedynie plus taki że babcia w domu,S niestety w pracy dziś no i sprzątanie jeszcze nieskończone ale co tam najważniejsze zrobione.

reklama
cos HAPPY dzisiaj na BB mało :eek:
DZIULKA a ja dalej nie potrafię zrozumieć po co Wy córę w środku nocy do salonu bierzecie? Przecie Ona się wtedy jeszcze bardziej rozbudza...
U nas jak Młoda ryczy [nawet w niebogłosy] to jest tuli luli przez chwilę na rączkach nad jej łóżeczkiem przy włączonej lampce nocnej, odłożenie, pogłaskanie, przykrycie, pocałowanie i róbta co chceta - nie ma wizytacji w salonie ani niczego innego. i nawet jak sie drze potem jeszcze to tylko powtarzamy ew. schemat i w końcu zasypia [odpukać nie trwa to nigdy dłuzej niż 10 min.]
ALICJA a ja to Cię chyba uduszem za te tajemnice wizytatowe :-p i napiszę tu bo wiadomogdzie widziałam ale jakos czasu mi na komentarz zabrakło: zdjęcia super, Maluszki cudowne a Wam zazdroszczę. I jakbyście miały spotkanie powtórzyć to wee zapodaj kopa FROGG za to, że o nas juz chyba kompletnie zapomniała :-(
KAHAAA a czego Ty się tak uczysz? Bo ja chyba nie w temacie jestem.
RYSIA a Ty szalejesz czas cały widzę :laugh2::rofl2: i cieszę się, że chlopina zdrowa. Przynajmniej teraz 1,5 dziecka a nie 2kę masz w domu ;-)
E-LONA, WIOLI a co to za przeicągi co? WIOLI pochwalisz się prezentem?

Młoda blanocia a ja na Voice of Poland czekam :-)

[edit]

IKAA no w końcu sie Twojego posta pokaźniejszych rozmiarów doczekałam :* oby mimo tak wczesnego pójścia spać pobudek nocno-Lenkowych nie było. A sprzątanie nie zając. Poza tym ja ostatnio wychodzę z założenia, że nie ma co sie wysilać skoro i tak za kilka godzin wszystko do stanu pierwotnego wraca.

Ostatnia edycja:
kania- a ty z Kasiek jesteś, jak tak to spóźnione życzenia imieninowe.
Ikaa- to ci padła szybko, mój jakoś nie bardzo chciał, spał tylko raz a i tak padł przed chwilką.

kroma moja dziś też tylko jedną drzemkę miała i niestety nie dało się jej przeciągnąć.byłam w markecie bo rano skleroza mnie dopadła,wchodze do domu a babcia mówi że Lenka już śpiąca i dawaj szybko przebrać ją mleko wyrko i do spania i tak oto miała dzień dziecka dziś.

Cos kiepsko sie czuję- "telepie mnie"- chyba Ida mi e-wirusa podesłała:-p.albo jakiś Kani z balkonu przywiało:cool2:.Zaraz nadrobię i napisze może więcej:***

u nas jedna drzemka już się standardem stała ale w sumie chyba nawet lepiej na tym wyszłam, bo Alicja śpi wtedy kiedy D. jest w pracy czyli tak 11-13 a największą aktywnośc włącza jej się jak już mam wsparcie :laugh2: no i spać najpóźniej o 19 chodzi chociaż wczoraj np. o 18.15 już spała. A to, że wstaje ok.6 rano to się wytnie :confused2::eek::cool2::rofl2:
o HAPPY :*** nie, nie chorobie jakiejkolwiek mega a kszzz mówimy!

reklama
Do góry