reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxi ja też nie ale teraz mi tak dobrze że myśle że mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziulka a ja nie mam jak wjechać bo siedze w fotelu, nogi na stołku a laptop na kolanach.

reklama
i po VOP nie powaliło mnie a raczej powaliło na tyle, że chce mi się baardzo spać a Wy tu na % namawiacie :-p

makuc, a co to VOP ? :rolleyes2: a ja widziałam że jesteś i zastanawiałam się kiedy do nas dołączysz ;-) wal z gwinta :rofl2:

ja czekam razem z małżem na walke pudziana :cool2: a przy okazji myśle o nat :*

kurcz przed chwileczką ściełam się z mężem, o zupełną pierdołe tak wybuchłam, aż mi głupio ale sie nie przyznam ehhh :zawstydzona/y:

makuc po co się nadwyrężać.

Roxi ja lodówke traktuje jako barek heheh boje się aby wodka się nie zepsuła :szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

czy tu jakaś Ania jest na naszym BB?

reklama
DZIULKA tylko, że ja mam wino i to wytrawne do tego :sorry::cool2:
ROXI przynaj się o coś sie wkurzyła? :laugh2: VOP = voice of poland. A tak do wybuchów wracając to ja dzisiaj cały dzień wulkanem ziejącym lawą jestem, więc spoko-luzik. To pudzian dzisiaj walczy? D. odlecial w świat KSW a ja to chyba niebawem do łóżka pofrunę

Do góry