Roxannka
Pracująca mama!
happybeti, no właśnie to że bedzie mógł se pójść wszędzie tam gdzie chce, jak ja będę spała, nie przekonuje mnie do wersji z samym materace ;-)
;-)
nie jesteś sama z poszukiwaniem fotelika, my chcemy zmienić nosidełko na fotelik w grudniu jakoś na święta
mi się dużo modeli podoba, ale niestety ceny zaporowe :-( obecnie jestem w trakcie poszukiwania spacerówki, fotelika, inhalatora i nawilżacza powietrza 
a łóżeczka póki co nie zmieniam, zresztą dla takich maluszków raczej aternatywy nie ma 
dziulka, to witaj w klubie nocnych przebojów ;-) i u nas też są wiecznie pretensje kto wstaje, ile i jak długo nie śpi, ostatnio mój mąż ciągle jęczy że tylko on wstaje do Ptyśka, a nie widzi tego ile razy ja to robie wrrrr...
Mój mąz chyba ma angine :-( i "umiera" ...
dawidowe, oby to nie była żadna infekcja, zdrówka dla Laurki!
czuje się podwójnie wyróżnionaRoxi, Kania, Happy, Roxi współczuję nocki.

nie jesteś sama z poszukiwaniem fotelika, my chcemy zmienić nosidełko na fotelik w grudniu jakoś na święta

dziulka, to witaj w klubie nocnych przebojów ;-) i u nas też są wiecznie pretensje kto wstaje, ile i jak długo nie śpi, ostatnio mój mąż ciągle jęczy że tylko on wstaje do Ptyśka, a nie widzi tego ile razy ja to robie wrrrr...
Mój mąz chyba ma angine :-( i "umiera" ...

dawidowe, oby to nie była żadna infekcja, zdrówka dla Laurki!
Ostatnia edycja: