reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dawidowe, my mieliśmy w piątek robione prześwietlenie, odrazu nas lekarka wysłała jak tylko coś wysłuchała w słuchawkach :sorry: U nas do syropu nie trzeba wybudzać a przy czopku napewno by się obudził ;-)

reklama
jestem ale jakby mnie nie było - odpoczywamy rodzinnie :-) małż właśnie karmi niunie. Uparł sie że weźmie ją na kolana zamiast posadzić w foteliku. Już pół bluzki ma zapaćkane bo Isia o jego tors łapki wyciera i oczywiście dzielnie go karmi jedzonkiem z miseczki :-D wyglądają cudownie :-)

Wasze dzieci tez tak zasypiają- dupka w górze,kolanka podciągnięte pod brzuch?
dokładnie. i współczuję pobudki o 3. a co do piwa to ja go w ogóle nie lubię.
kania współczuję nocki i biedna Oliwka, oby jej szybko minęło:*
roxi przykro mi z powodu kiepskiej nocki i porannego prania....
Dziulcia i tobie współczuję nocki:*
dawidowe zdróweczka dla Laurki.
rysia rany, 40 st??????
kroma i ty też kiepską noc miałaś, współczuję ale fajnie, że Arek ci tak dzielnie pomaga ;)
a u nas nic ciekawego, Agusia śpi a ja ledwo siedzę, bo mnie znów przeziębienie łapie chyba i znów mnie gardło boli. nie mam siły normalnie. a Idusia i makuc to gdzie? chyba, że nie zauważyłam...

JESTEM :-):laugh2::-p i zannim cokolwiek więcej napisze to muszę sobie sibatę zrobić, bo zimno w domostwie :no: Acha i dodam jeszcze, że nie lubię takiej pogody, bo niby temp. powietrza względna ale wiatr tak dawał w kość, że spacer niecała godzinę tylko u nas trwał dzisiaj. A taka miałam ochotę na łazikowanie :eek:

makuc mówili że noc ma byc pełna wiatru szczególnie pomoże, lubelskie i jeszcze jakieś ale nie pamietam jakie.

Kurcze dziewczynki co tu do napchać bo mam chęć na coś niekonwencjonalnego. Mam mrożone truskawki i maliny i by je tak blenderem potraktować to będzie sorbet?

reklama
Do góry