reklama
ikaa29
Fanka BB :)
a nie obraźcie się ale jednak nie nadrobie do tyłu tylko na bierząco
roxannka u nas co noc są pobudki ale spokojne na mleczko i ewentualnie kręcenie jakieś ale to smoczek idzie w ruch i śpimy dalej.
natolin dzięki to na przyszłośc już będę wiedziała bo teraz to nowe okno otwarłam i jest ok
roxannka u nas co noc są pobudki ale spokojne na mleczko i ewentualnie kręcenie jakieś ale to smoczek idzie w ruch i śpimy dalej.
natolin dzięki to na przyszłośc już będę wiedziała bo teraz to nowe okno otwarłam i jest ok
makuc
jak się uporam z pirdułamimaquuuuc,a kiedy skończysz pracować i przyjdziesz do nas z dwoma okami?

Kania78
...
Boszeeeeeeeeeeeeeeeee ja chyba oszaleję...
Tyle co zasnęła już się obudziła z płaczem...
Jeszcze dziś gości miałam (teście) spoko że przyjechali ale jakoś nie wpadli na pomysł żeby jechać jak Oliwia wykazywała oznaki zmęczenia tylko wpadli na pomysł, że pojadą jak Oliwię wykąpiemy ale mąż że był kierowcą to jednak wolał ich odwieźć przed, więc ja oczywiście wykąpałam, dałam jeść i zasnęła bez problemu a po 45 minutach pobudka, czyli dziś powtórka z rozrywki...
Nie wiem jak ja jutro funkcjonować będę a co dopiero pracować ...
Poza tym mam pytanie, w jaki sposób aplikować strzykawką leki??? Kurczę mąż jej dawał antybiotyk (zaznaczam było pół łyżeczki) i o mało co się nie zadławiła...
E-lona te syropy są wykrztuśne podaję jej do 17 tej.
Roxannka nie robiłam, nawet inhalatora nie mam ale bardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem.
Dawidowe nie wpadli na to, żeby skierować na prześwietlenie, w ogóle ostatnio trafiam na jakiś niepociumanych lekarzy...Mam nadzieję, że Laurze temp. nie wróci.
Rysia zdrówka dla Miłosza, oby temp spadła, i katrzysko odpuściło :-)
Pobudka nr dwa, lecę.....................
Zmykam do łóżka, dobrej i spokojnej nocki Wam życzę.
Tyle co zasnęła już się obudziła z płaczem...
Jeszcze dziś gości miałam (teście) spoko że przyjechali ale jakoś nie wpadli na pomysł żeby jechać jak Oliwia wykazywała oznaki zmęczenia tylko wpadli na pomysł, że pojadą jak Oliwię wykąpiemy ale mąż że był kierowcą to jednak wolał ich odwieźć przed, więc ja oczywiście wykąpałam, dałam jeść i zasnęła bez problemu a po 45 minutach pobudka, czyli dziś powtórka z rozrywki...
Nie wiem jak ja jutro funkcjonować będę a co dopiero pracować ...
Poza tym mam pytanie, w jaki sposób aplikować strzykawką leki??? Kurczę mąż jej dawał antybiotyk (zaznaczam było pół łyżeczki) i o mało co się nie zadławiła...
E-lona te syropy są wykrztuśne podaję jej do 17 tej.
Roxannka nie robiłam, nawet inhalatora nie mam ale bardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem.
Dawidowe nie wpadli na to, żeby skierować na prześwietlenie, w ogóle ostatnio trafiam na jakiś niepociumanych lekarzy...Mam nadzieję, że Laurze temp. nie wróci.
Rysia zdrówka dla Miłosza, oby temp spadła, i katrzysko odpuściło :-)
Pobudka nr dwa, lecę.....................
Zmykam do łóżka, dobrej i spokojnej nocki Wam życzę.
Ostatnia edycja:
R
rysia85
Gość
Miłosz śpi od jakieś godz (ale żeby nie było za różowo to przed chwilą zaliczył już 1 pobudkę z wielkim płaczem).Gorączka po zapodaniu leków jest w normie więc może dzisiaj będzie z nim już tylko lepiej
od jutro idę na diete (zobaczymy czy wytrwam) a dzisiaj zajadam się cukierkami cobym później nie cierpiała że nie mogę a chcemmm
Roxi jeśli chodzi o spanie w wannie to takie cuda mi się już zdarzały...ale przestrzegam byś się lepiej pilnowała bo taka moja znajoma dziewczyna przysnęła w wannie i utonęła (gdy mąż wszedł do łazienki to było już za późno by ją uratować).Smutne lecz prawdziwe...
Kroma Twój tekst również mnie powalił na kolana

Dawidowe i jak tam szydełkowanie??!!
Makucku nie pracuj tyle:-)
Happybeti jak tam po wieczornym spacerku??!!
Kaniu nie szalej nam jeszcze...jakoś damy rade z tymi naszymi maruderami
Roxi jeśli chodzi o spanie w wannie to takie cuda mi się już zdarzały...ale przestrzegam byś się lepiej pilnowała bo taka moja znajoma dziewczyna przysnęła w wannie i utonęła (gdy mąż wszedł do łazienki to było już za późno by ją uratować).Smutne lecz prawdziwe...
Kroma Twój tekst również mnie powalił na kolana

Dawidowe i jak tam szydełkowanie??!!
Makucku nie pracuj tyle:-)

Happybeti jak tam po wieczornym spacerku??!!
Kaniu nie szalej nam jeszcze...jakoś damy rade z tymi naszymi maruderami

ikaa29
u was tez tak wieje jak ja nie lubie takiego wiatru
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
hej wszystkim.
reklama
...i tyle????To ja zobaczyłam "MałaMi",lecę czytac,co u Was,a tu łoooohej wszystkim.