emiliab
Fanka BB :)
mała_mi ty się do avatarków dziewczyn nie przyzwyczajaj za bardzo:-)
. Pewnie za chwilę je zmienią...Może ja też coś wymyślę,bo u mnie letnio
Bardzo mnie martwi ilość chorych dzieciaczków: kania,dawidowe,rysia, kasis :****** Krtóra pominęłam-plasiam i też :****** ślę:-(
happy Franek też śpi z pupą na górze
dawidowe ojjj rozbawiło mnie szydełkowanie w kibelku
. Teraz czekam(?) na posta z tegoż miejsca:-)
Ja też się przymierzam do zmiany fotelika. Myślę jednak,że stanie się to w okolicach stycznia-może jakaś kaska na święta wpadnie;-).
A co u nas? Sielanka. Małż zrobił dzisiaj pyszny,delikatny kapuśniak. Niebo w gębie
. Bedzie na dwa dni. Pojechaliśmy do castoramy pooglądać kabiny prysznicowe. Mieliśmy nic nie kupować,a wyszliśmy z...lampką nocną do Franka do pokoju za... niecałe 15 zł
. Potem jeszcze lekkie zakupy w tesco i do domciu.
Juto jedziemy do centrum po leki dla małża i może odbierzemy pizzę z voucherów,które nam zostały
Ida a ty gdzie? Jak się czujesz?
edit: Pojawiła się wreszcie:-)

Bardzo mnie martwi ilość chorych dzieciaczków: kania,dawidowe,rysia, kasis :****** Krtóra pominęłam-plasiam i też :****** ślę:-(
happy Franek też śpi z pupą na górze

dawidowe ojjj rozbawiło mnie szydełkowanie w kibelku

Ja też się przymierzam do zmiany fotelika. Myślę jednak,że stanie się to w okolicach stycznia-może jakaś kaska na święta wpadnie;-).
A co u nas? Sielanka. Małż zrobił dzisiaj pyszny,delikatny kapuśniak. Niebo w gębie

Juto jedziemy do centrum po leki dla małża i może odbierzemy pizzę z voucherów,które nam zostały

Ida a ty gdzie? Jak się czujesz?
edit: Pojawiła się wreszcie:-)