reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

mała_mi ty się do avatarków dziewczyn nie przyzwyczajaj za bardzo:-):-D. Pewnie za chwilę je zmienią...Może ja też coś wymyślę,bo u mnie letnio:rofl2:

Bardzo mnie martwi ilość chorych dzieciaczków: kania,dawidowe,rysia, kasis :****** Krtóra pominęłam-plasiam i też :****** ślę:-(

happy Franek też śpi z pupą na górze:tak:
dawidowe ojjj rozbawiło mnie szydełkowanie w kibelku:-D. Teraz czekam(?) na posta z tegoż miejsca:-):-D

Ja też się przymierzam do zmiany fotelika. Myślę jednak,że stanie się to w okolicach stycznia-może jakaś kaska na święta wpadnie;-).

A co u nas? Sielanka. Małż zrobił dzisiaj pyszny,delikatny kapuśniak. Niebo w gębie:tak:. Bedzie na dwa dni. Pojechaliśmy do castoramy pooglądać kabiny prysznicowe. Mieliśmy nic nie kupować,a wyszliśmy z...lampką nocną do Franka do pokoju za... niecałe 15 zł:szok:. Potem jeszcze lekkie zakupy w tesco i do domciu.

Juto jedziemy do centrum po leki dla małża i może odbierzemy pizzę z voucherów,które nam zostały:happy:

Ida a ty gdzie? Jak się czujesz?

edit: Pojawiła się wreszcie:-)

reklama
emiliab co to te vouchery?domyslam sie ale oświeć mnie

Z zakupów grupowych. Ostattnio kupiłam na 4 pizze za 9 zł każda. Dwie z Kubą zjedliśmy, więc się zastanawiam nad obiadem na wtorek

emiś, no przeca byłam a teraz jestem w drodze do wyrka, w sensie że motywuję dooopsko do podniesienia się ze stołka:rofl2:mężusiem sie nacieszyłaś? idzie jutro do pracy???

Nacieszyłam się i to baaaaardzo;-):tak::laugh2:. Ale do pracy chyba pójdzie we wtorek:tak:

happy, tylko nie bierz ze mnie przykładu i nie śpij dzisiaj w wannie :-D:rofl2:;-)

makuc, brawa dla chcącej kobiety :cool2::-)

ida, a dlaczego prawiekochana hę ? :rolleyes2::-p

a ja dalej z turbanem na głowie siedze i suszarki nawet do prądu nie podłączyłam :dry:

Roxi​ to weź ty przykład ze mnie,odwiń turban i pozwól wloskom wyschnąć,uprzednio ladnie je uczesawszy.Ja np. nie używam suszarki,no,chyba ze jakieś ekstremalne emergency.nie lubie,wole ,jak same wyschną.

Roxi​ to weź ty przykład ze mnie,odwiń turban i pozwól wloskom wyschnąć,uprzednio ladnie je uczesawszy.Ja np. nie używam suszarki,no,chyba ze jakieś ekstremalne emergency.nie lubie,wole ,jak same wyschną.

Ja tez używam suszarki w nagłych przypadkach. Włosy staram się myć w ciągu dnia,żeby do wieczora mi wyschły. I żebym mogła je wyprostować- bo musze to zrobić:tak:

rysia to życzę powodzenia w wytrwałości przy kopenhaskiej:tak:. Ja się chyba zadukanuję na tydzień,może dwa,ale to po nowym roku...

reklama
no to zaczynam. A że od końca czytam to nie wiem ile z tego ładnie i składnie budziet a ile niet :unsure:
EMIŚ cieszę się, że po trudnych chwilach i u Was w końcu słonko zaświeciło! kapuśniak powiadasz? mniaam. Szkoda, że ja takowego robić nie umiem, bo to jedna z moich ulubionych zup (poza ogórkową i grzybową natu"rlich).
IDA co ja widzę :szok: o takiego o magawypasa z wieczora strzeliłaś? no, więc odnosząc się do tego co przeczytałam to:
a) żórafff rulez
b) do DZIULENCJI mądrze gadasz i ja się pod tym podpisać mogę tym bardziej, że chyba muszę na allegro cierpliwości w opcji "kup teraz" poszukać :eek:
c) walki z wiatrakami tj. zatokami współczuję, bo wiem co to znaczy...
i co jeszcze aaa roczek? nie no powiem Ci, że wypasiona imprezka skoro AŻ 2h trwała :rofl2: a jak im tyle jedzenia zostało to niech do mnie podeślą, bo u nas w tym temacie braki ostatnimi czasy.
MAŁA_MI smutasku mój Ty :** ja podobnie jak HAPPY byłam pewna, że Ciebie nie ma z powodu takiego, iż planowany deal do skutku doszedł a tu oo :-( a do mojego avka się nie przywiązuj proszę, bo me preferencje w tym temacie wiadomojakie są.
ROXI mam nadzieję, że u Was nocka dzisiaj okejos będzie co byś się w końcu jakotako wyspać i zregenerować mogła. A tak z innej beczki to wiesz, że ja włosy zawsze rano myję? Bo jak wieczorem ten zabieg uczynię to po przebudzeniu jak wkurzony szopen wyglądam. Ale u mnie to zupełnie inna bajka, bo me kudły średniogługie są a Twoje to ochoooo choooo. Ile ja bym dała, żebym sobie takie włosy wychodować potrafiła.
HAPPY ale wrócisz jeszcze? i oby @ szybko przyszła a co za tym idzie ogólne "rozchorowanie" won pajszło!doczytałam, że na wieczorny spacer nie wybyłaś. w sumie to Ci się nie dziwię, bo jeżeli u Was wieje tak samo jak u nas to byłoby to raczej średnio fajne. A kawą (nie fusiastą) się jutro z Toba podzielę jak zechcesz.
KASIS super, że z Błażejkiem już o wiele lepiej się dzieje! jakiś taki mega optymizm z Twojego postu bijący czuję. Mam rację?
DAWIDOWE przysypianie na kibelku :laugh2::happy::rofl2::szok: ale czad.
KANIA :-( SPOKOJNEJ nocki mimo wszystko życzę! :*******
RYSIA a cóż to za dieta? [doczytałam że kopenhaska] eee wee może do świąt poczekaj? bo tak sobie w boże narodzenie jedzenia odmawiać to grzech dosłownie. Przykład z wanną znam taki sam niestety. Tylko, że to niespełna 15 letnia dziewczynka była.
KROMA pisałam Ci już, że uwielbiam Twoje posty? odnośnie powrotu Twojego ślubnego i tym samym dzieci obudzenia to ja podobnie jak ROXI raczej bym się :wściekła/y: niż :-)

i chyba tyle :confused:

* ocho ja tu tworzyłam a już nowe posty doszły.

Ostatnia edycja:
Do góry