Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to mi się jeszcze nie zdarzyło 

Kciuki za dietke trzymam i chyba niedługo do ciebie dołącze 

:-)
), a teraz wykąpana, i lulana przez tatusia więc przybyłam

:-)
ale podejrzewam że to po świętach nastąpi

nawet ja bym pewnie oszczędzona w takiej sytuacji (pozycji
) nie została

) ja tam zołza wtedy na maxa jestem, bo ja bym taryfy ulgowej nie miała to co on ma mieć lepiej?!?!

no i spisał go na straty, a mi udało się go odprać, o!

ale ja rozumiem że to wizja nocki cię tak rozstraja więc wybaczam i bezprzebojowej życzę
:-)ps. co do anonimów to ja naszą rysię obstawiałam ale skoro rzeczona się wypiera to ja już nie wiem

a prezent zajebiaszczy!!! niestety nie nasza półka... chociaż...może i stety bo kiedy ja bym go używała?!chyba na kibelku jak dawidowe szydełka

nawet jak szukałam dla młodej rok temu ponad łóżeczka to takie na allegro widziałam a teraz jakoś mnie oślepiło chyba
nasze tak skrzypi, że szlag trafia...
) z tymi nockami!!!!!!! małe dziecko masz?! masz!!! sama chciałaś i se zrobiłaś?!?!?! z tego co wiem odpowiedź brzmi tak!!! więc zaakceptuj fakt (powiedział Idulec myśląc również o swej istocie
)że nie trafił ci się wyjątkowy zawszeprzesypiającynocki egzemplarz i trza to przegryźć i znieść i przeczekać
i wiedz że ja cię doskonale rozumiem że cię nosi jak młoda się budzi, bo mam tak samo. ale za dużo nerwów cię to kosztuje babo jedna, wrzodów żołąda dostaniesz albo cuuuuu. powiadam ci, wyluzuj i zaakceptuj:-)
a w nocy ze się budzi? różne powody mogą być, nam niekoniecznie uda sie je rozszyfrować, ale skoro się budzi to znaczy że powód był i trza dziecię przekonać do kolejnej kapitulacji
nawet fajnie było. choć dla mnie to poroniony z deka pomysł robić imprę o 16 i kończąc o 18 - bo większosć gościów wtedy sie zmyła. a to andrzejkowe party, a to w piecu napalić trzeba. moze i dobrze bo Kubuś zmęczony już był. ale co żarcia im zostało
ja obiadu gotować nie musiałam bo dostałam przepyszniaste szaszłyczki i frytki wystarczyło upiec do nich
a kupiłam młodemu warsztat majsterkowicza z little tikes. dobrze że nie ciężarówę wadera bo miałby dwie
a ty jak??? przeszło??? Amelka smarczy dalej???