Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No,padłam i leżęHappy- moje tez tak śpią i nawet Olka czasami tak śpi z dupką do góry. Ja bym tak nie mogła, groziło by to przyczepieniem się kogoś do mnie we śnie![]()

Nie chciał iść spac na drugą drzemke, trudno, pomyśleliśmy że napewno szybko padnie wieczorem. No i w sumie mieliśmy racje tylko nie o takie padnięcie nam chodziło
Bo przy ostatniej inhalacji, jeszcze przed kąpielą i mleczkiem, zasnął mężowi na kolanach. Stwierdziliśmy że nic mu się nie stanie jak znowu go nie wykąpiemy tylko przebierzemy, damy mleczko i dalej bedzie spał. Był taka dętka że ciężko go było ubrac w piżamke bo się kiwał na boki
Ale jak go już położyliśmy do łóżeczka i daliśmy mleczko to tak się rozbudził że hej, oczy jak 5 zł, normalnie jak nowonarodzony 
No i na zmiane ja i mąż go usypialiśmy, aż wkońcu zasnął z wielką łaską 

ja tez bym mogła mieć jakiegoś rzepa po przebudzeniu
;-) a opis powrotu twoje męża do domu też mnie ubawił, chociaż gdyby to było u mnie to pewnie bym się wściekła bardziej niż śmiała 

Chociaż oczy to i tak na zapałki będę musiała jutro sobie otwierać bo jestem mega przemęczona, dzisiaj nawet w wannie zasnełam i coś mi się przyśniło i mnie wybudziło ze snu 

i nie dziwie się, że zmęczona chodzisz. Ale że aż w wannie zasnęłaś