reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Jestem :-) praca w 95% ogarnięta (na dzisiaj tylko telefony zostały) więc mam cichą nadzieję, że uda mi się Was doczytać i z wczoraj i częściowo z środy, bo tam też zaległości mam :zawstydzona/y: tymczasem rzuciło mi sie tylko w oczy to, że do HAPPY najukochańsza jej koleżanka się dobija z rana :szok::eek: ja bym jej chyba krzydę zrobiła :confused: HAPPY nie daj się! a może jakąś słodką zemstę wymyśl? ;-):-D DZIEŃ DOBRY!

reklama
hej
a ja sie melduje z pracy. w domu nie mam czasu na nic, czasem was podczytuje na komorce, ale odpisywanie na malym ekraniku w dodatku jak nie mozna otworzyc dwoch stron na raz jest porazka, wiec zwykle tylko watki poboczne zalatwiam. a wy tyle trzepiecie, ze nawet was nie mysle nadrobic. odniose sie tylko do najnowszych postów, wybaczcie.
elizabennet dawaj te negatywne przemyslenia. ja tez lubie powazne tematy i czasem lubie sie z kims "sciasc", nie zeby na powaznie, tylko jak ktos ma odmienne zdanie na jakis temat niz ja i rozsadne argumenty to taka dyskusja "ozywia cialo i umysl" bo trzeba sie wyslic, zeby kontrargumenty rozsadne tyz byly.
fajnie, ze te wyniki ok.
happi - odpisz, ze spisz i zapytaj czy ona tez spi. to tak na jej poziomie bedzie.
idulec zdrowia zdechlaku
elwirka - oby sie dziec w ciagu dnia naprawil
a i witam nowe mamusie bo widziaam ze takowe sie pojawily.
no i chyba musze choc troche popracowac...
w weekend bede sie uczyc a w poniedzialek i wtorek mam egzaminy wiec prosze za mnie trzymac kciuki :tak::tak::tak::tak:

Dzień dobry,

happybeti
ta koleżanka to jakaś chyba nienormalna jest, a może Ty do niej zadzwoń np o którejś w nocy jak Ci się Amelka przebudzi i powiedz jej że nudzi Ci się czekając aż córcia zaśnie i czy pogadamy sobie:happy2:
kahaaa w takim razie kciuki trzymać będę.

Ja na razie tak krótko piszę.
Chyba mnie z rana powaliło bo zdążyłam już poprasować, ale to temu że ubrania mi zalegały a cały weekend jestem na uczelni więc jak nie ja to kto mi to wyprasuje?

mała mi- swietny pomysł:tak::-D:-p- chyba kiedyś skorzystam:evil::-D:-p
kahaa- Twój tez dobry,ale ona za tępa,by skumac ironię:dry::cool:
A podejście do dyskusji mam podobne- lubię "ożywczą wymianę pogladów"
makuc ciesze się,ze praca ogarnięta - to juz będziesz z nami:happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Dzień doberek. Ja tylko na chwilke auto odpalilo hurra musiałam jeszcze odmrazacza użyć pierwszy raz w tym roku bryy

witam z rana.
Dziś mała przeszła samą z sebie z rana. Spała do 6,45 ale wstała lewą noga. Marudzi i marudzi a przeszła samą siebie kiedy dostaął kaszke mleczny start truskawkową. (jadła tydzien temu bananową i bardzo smakowała). Wzieła i pizdn........miską o ścinane. Wkońcu zjadła kanapkę zszynką i poszła spać.

happy :szok::no::wściekła/y:. Koleżanka stanowczo przegina! Proponuję rzeczywiście skorzystać ze sposobu małej_mi i zadzwonić do niej o nieludzkiej porze:eek:. No i duuuużo zdrówka:****
idulinko dla cię tyż zdróweczka życzem:**** A kniga to jaka?
kahaaa kciuki oczywista będą zaciśnięte:tak:

A u mnie oki. Weekend już tuż tuż,mama przyjechała,więc większość czasu będe u mamuśki,tym barziej,że jutro małż w pracy do wieczora:-(

reklama
Halo Mamuśki
Nie wpadłam wczoraj już, bo mężuś wrócił :-) i nie było kiedy wejść

Happy powiem Ci, że jakbym o tej dostała eska to na bank "coś miłego" bym odpowiedziała no żesz 6:20 to większe przegięcie niż jak goście wychodzą o 3:00 rano ;-)
Idek a Ty tylko czytasz i czytasz?? A jak weselicho się podobało?? ale jak pisałaś o tańczacych nóżkach to pewnie miło się oglądało ;-)
Eliza witamina "h" to TA witamina .................... i z tego co kojarzę to tylko jedna część ciała się tak nazywa ;-)....chyba, że Dorisek o czymś innym myślał ;-)......a i możesz pisać na wiadomy temat ja też lubię jak ktoś ma swoje zdanie. Ja dziś na badaniach byłam i wynik ma być pięknie zapoakowany w kopertę, bo jakby nie był to bym nic nie robiła ;-)
Mała mi współczuję Ci, że musisz mieszkać z ludźmi bez serca :-( straszne to i jeszcze bardziej mi smutno, że widomo jaka opcja nie wypaliła.............. I życzę Wam, żeby się Wam udało od debili wyprowadzić. Tulam mocno
Kaniuś a Ty jak słoneczko dziś?? Bo nie ma Cie od rana :-(. Jak Oliwka
Elwirka,Dawidowe współczuję marud. Moja dziś niespokojanie spała i troszke w nocy popłakiwała. Wstała z płaczem o 5:30 ale dostała butle i pospała godzinkę. A o 6:30 to humorek że hoho
Dagisu to wizyta u gina się kłania, bo nie dobrze z tym krawieniem. A na Ducanie w 1,5 miesiace schudłam 7kg i to było w sierpniu już we wrześniu zaczęłam jeść normalnie i do tej pory waga jeszcze w górę nie poszła.( no może wacha się kilogram do góry i kilo w dół)
Czaruś, Rysia jak 4 dzień?? chyba wczoraj szpinak zaliczyłyście na obiad ??
Reanta ale ja nie pytałam o foto relację ;-) tylko nic nie napisałaś jak było :-(. Domyślam się, że superaśnie...........

wiecie co idę się położyć...........bo po badaniach, śniadanku mnie zmożyło i chyba skorzystam z chwili. pozdrawiam

edit: Kahha a Ty kiedy masz examin?? coby wiedzieć kiedy kciuki trzymać??

Ostatnia edycja:
Do góry