Dzień dobry...
Mała_mi zaraziłam Cię złym nastrojem??? przepraszam. Jak czytam o Twojej teściowej to aż nóz się w kieszeni otwiera. Co za kobieta, jak można dziecku przed nosem drzwi zamknąć...brak słów.
Ty to zmiast podesłać prasowanie teściowej i spokojnie kawy się napić to jest odwrotnie ;-)
Do mnie przed chwilą dzwoniła pani z przychodni i upomina się o szczepienie odra/świnka/różyczka. W sumie to skłaniała się do prawienia mi morałów że dziecko trzeba szczepić, że to nieodpowiedzialne żeby zwlekać. Na koniec zapytałam się jej czy sama ma dziecko, odpowiedziała mi że nie, tak więc grzecznie ją uświadomiłam że jak będzie miała własne dziecko to zrozumie o czym mówię. Na razie i tak jej powiedziałam że dziecko jest przeziębione, co oczywiście mija się z prawdą, ale chciałam iść zaszczepić w styczniu Łukasza dopiero.
Brawo, bardzo dobrze jej powiedziałaś, ja tylko czekam na taki telefon :-)
Doris cieszę się że u Ciebie dobrze, że chłopaki nie dają popalić a teściówka się sprawuje, a czego chciałabyś żeby uczyła Dodusia??? Wiem że pytanie dziwne ale chodzi Ci o coś konkretnego??? A dziś nie pracujesz???
Alicja Twoja też nie uczy??? To co One robią z Waszymi dziećmi???
Piękne te choineczki !!!
Dziulka ****cieszę się że wypłata poprawiła Ci humor.
Ikaa29
dobra spadam będę wieczorem bo teściowa sama w kuchni siedzi,moje bąbelki śpia a ja na kompie jeszcze nie u siebie to trochę głupio to wygląda papapa
jaka dobra z Ciebie synowa, martwisz się że teściowa towarzystwa nie będzie miała :-)
Kochane melduje się pierwszy raz z pracy może mnie nie wyleją
A tam Cię wyleją, częściej to rób :-) a jak Patryk???
Dawidowe kiedy Ty masz czas czytać??? super, że wysypka zniknęła a co do kaszki, widocznie nie trafiłaś w jej gust :-)
A pro po przeterminowanych rzeczy, to ja też kilka razy się nacięłam i teraz staram się sprawdzać terminy wazności.
Byłaś już w sklepie poszukać innej przeterminowanej???
Ida a Ty??? te książki które czytasz mnie nie są znane,
Zdrówka Ci życzę bardzo dużo.
A co do oglądania wesel, hmm ja np siebie nie cierpię oglądać, w ogóle unikam kamer na weselach.
Dobranocka jak Justysia???
Dagisu może jakąś inną dietkę zapodajcie sobie? Do gina koniecznie się wybierz !!!
Elwirka współczuję wizyty na chirurgii zębowej...doczytałam że nocka super :-)
Wioli83 super, że auto odpaliło :-) mam nadzieję że nastrój lepsiejszy i widzę że znów kończyłaś dzień na BB :-) A takie strajki to ja lubię najbardziej.
Happy cieszę się, że dziś jest lepiej, że nocka całkiem niezła a co do namolnej to pozostawię bez komentarza ok?
Elizabennett napisz co masz do powiedzenia w sprawie badań na HIV, ja też lubię żywe dyskusje. Poza tym udanych zakupów, kiedy mnie się udzieli taki nastrój hmmm. Fajnie, ze w pracy też już obrobiona jesteś na cały miesiąc :-) A ten kaszel u Adasia możliwe, że przez ogrzewanie ale oczywiście zdrówka mu życzę.
Makuc gdzieś Ty??? nadrabiasz??? fajnie że praca już dziś za Tobą, za mną całe szczęście też...
Kahaa trzymam kciuki za egzaminy :-)
Emiliab udanego weekendu :-)
Sarisa żyję...a Oliwia hmm dziś ciut lepszy ma nastrój, chętniej się bawi ale jeść za bardzo nie może, tylko płynne rzeczy a nocka bez zmian.
Rysia, Czarodziejka super, że jesteście takie wytrwałe, to bardzo cenne !!!
Rysia te stare nawyki Miłosza może przezwyciężyć, przecież z każdym nawykiem walczyć można :-)
Mamaagusi jak zdrówko, nocka???
Nat co u Ciebie???
Kroma Ty na nudę narzekać nie możesz, jak masz w domu takie żywioły:-)
E-lona i jak ćwiczenia, kurtkę zabrałaś???
I na tym na razie zakończę bo alarm - córcia wzywa a tyle co skończyłam pracę...
Resztę, czyli poboczne może wieczorem nadrobię.