Miałam dzisiaj dzień pełen wrażeń koleżanka poklocila się z facetem i spędzała u mnie dzień po czym on zadzwonił ze zmienia zamki w drzwiach zostawiła dzieci i poleciała zostałam sama z 4 dzieci w tym z jednym małym potworkiem jej córeczka przyszła o 7 w tym czasie Bartek chcial się popisać koledze i wziol k golarke i przeciol sobie brodę po wszystkim gdy już poszli zrobiłam kolacje Bartek narzekał ze boli go brzuch myślałam ze udaje bo niechce jeść co często mu się zdarza a ze matka niedowiarek była to obrzygal pól pokoju naszczescie już wszystko dobrze śpi chyba mu coś zalegalo w zoladku bo poczuł się jak nowo narodzony ja padam na pysk dosłownie lecę nadrabiac
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
oby pomogłyIda to zatrudniam wszystkich w mojej rodzinie(łącznie z Filą;-)) do trzymania kciuków za twoje zdrowie
Franek lali nie ma,na razie chyba nie dostanie. Obawiam się,że po kilku latach będzie,jak u Kuby;-). Otóż mój pierworodny,jak miał lat 2 dostał od babci plastikową lalę na święta-żeby miał coś "dziewczyńskiego". Pamiętam,że chwilę się nią bawił. Ale teraz po 5 latach zobaczył siebie na zdjęciu z tą lalą. Ale nam robił wyrzuty,że mu babcia kupiła lalkę-przecież on jest chłopak! Przez kilka dni wracał do tego zdarzenia:"Mamo,ale dlaczego?";-)
Na biegunach mamy konia i...szreka;-). Tego ostatniego zabierzemy chyba jutro od mojej mamy. A konia będzie miał na później,bo on większy jest...
A co do badań,to są niedaleko nas(40 km od GW) i się zastanawiam... MUszę dokładniej poczytać o tych badaniach.
:-(a o Kostrzynie piszesz?bo ja byłam w szoku jak zobaczyłam że u nas robią
Kania jak Oliwia się bawi to wszystko idzie ku lepszemu
Ragna ja tez lubię takie dyskusje nielubie tylko jak ktoś nie potrafi zrozumieć ze ktoś może mieć inne zdanie i go uszanować
Sariska ostatnio jakieś ciężkie dni miałam nic mi się niechcialo wszystko jakaś straciło sens ale zamierzam wziasc się w garść i popatrzeć trochę pozytywnie na wszystko
Happy ja tez nawijam Non stop do Kuby jak człowiek niema do kogo buzi otworzyć to zamecza dziecko opowieściami
Kahaa mi to nie przeszkadza kiedyś nawet chciałam bartkiem kupić kuchnie ale mój k by mnie chyba zabił on jest strasznie na nie odrazu bym miała kazanie wiec sobie datuje zreszta Bartek już taki chłopiec i się wstydzi babskich zabawek a Kubuś niema jakiś wymagań Oczywiście gdyby Bartek chciał ta kuchnie to by kupił tylko na niej chyba bardziej zależało mi
Cdn
Ragna ja tez lubię takie dyskusje nielubie tylko jak ktoś nie potrafi zrozumieć ze ktoś może mieć inne zdanie i go uszanować
Sariska ostatnio jakieś ciężkie dni miałam nic mi się niechcialo wszystko jakaś straciło sens ale zamierzam wziasc się w garść i popatrzeć trochę pozytywnie na wszystko
Happy ja tez nawijam Non stop do Kuby jak człowiek niema do kogo buzi otworzyć to zamecza dziecko opowieściami
Kahaa mi to nie przeszkadza kiedyś nawet chciałam bartkiem kupić kuchnie ale mój k by mnie chyba zabił on jest strasznie na nie odrazu bym miała kazanie wiec sobie datuje zreszta Bartek już taki chłopiec i się wstydzi babskich zabawek a Kubuś niema jakiś wymagań Oczywiście gdyby Bartek chciał ta kuchnie to by kupił tylko na niej chyba bardziej zależało mi
Cdn
heja z wieczora
) nie wiem od czego zaczac zanim wam poodpisuje... chyba zaczne od tego ze jak wrocilam z pracy to byla u nas niania zeby zdac mi relacje z dzisiejszego dnia bo nie mogla wytrzymac. no i...
LEANE CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a bylo to tak, ze u niej w domu sobie raczkowala, bawila. niania poszla z salonu do kuchni po cos na chwilke, Leane za nia jak pies
)) ta sie odwraca i co widzi?????Leane zlapala sie za raczke od piekarnika i wstala sama do pionu!!!!!!!!!!!!!!!!! no wiec niania pod wrazeniem i wziela Leane, ubrala jej butki i zlapala pod paszki leciutko. Mloda poszla jak perszing od przedpokoju przez caly salon do kuchni ( u niej jest po linii prostej mieszkanie)!!!!!!!!!!! jestem w ciezkim szoku. jak mamie mojej mowilam o tym to sie poplakala
))) poza tym u niani Leane co jakic czas podchodzila do niej zeby ja wziela do pionu i tak se dreptaly
))) jak wrocilam do domu to Leane akurat miala isc do kapania ale oczywiscie bylo " mama mama" i wziasc ja musialam no ale jak wzielam to postawilam i wzielam za paszki i poszla!
)) kurde az mi serducho wali z wrazenia!!!!!!! tak to ladnie sie bawila z ninia dokad moj malz nei przyszedl
) jak zobaczyla malza ze przychodzi po nia to nagle syrena na caly blok i w jego ramiona!!!! jak tak to sie super bawi z niania a dzis wlasnie pierwszy raz podniosla ryk
))
a tak w ogole to moje dziecko to zdrajca!!!!!!!! rano maz ja ubiera ja stoje kolo komody i mowie: powiedz mama, a Leane: papa (po franc.tata), ja mowie: powiedz mama, a ona znowu
apa i tak z 5 razy i sie smiala przy tym jakby na zlosc glizda robila
))
poza tym kupilam piwoooooooooooooooooo!!!!!!!!!! i cukierki w czekoladzie i czekolade milke z karmelem na schudniecie
))))))
a poza tym jeszcze mam sypmtomy na @ ... ciekawe keidy przyjdzie i jak to bedzie bo 2 mce nie mialam wcale....
LEANE CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a bylo to tak, ze u niej w domu sobie raczkowala, bawila. niania poszla z salonu do kuchni po cos na chwilke, Leane za nia jak pies
a tak w ogole to moje dziecko to zdrajca!!!!!!!! rano maz ja ubiera ja stoje kolo komody i mowie: powiedz mama, a Leane: papa (po franc.tata), ja mowie: powiedz mama, a ona znowu
poza tym kupilam piwoooooooooooooooooo!!!!!!!!!! i cukierki w czekoladzie i czekolade milke z karmelem na schudniecie
a poza tym jeszcze mam sypmtomy na @ ... ciekawe keidy przyjdzie i jak to bedzie bo 2 mce nie mialam wcale....
emiliab
Fanka BB :)
Dziulka gratuluję chodzącej Leane! No to teraz ty bedziesz za nią "biegać;-)"
Makuc co do euro to się nie wypowiadam co by nie wylosowali będzie zle już tak jest z ta nasza piłka
Idą to trzymam jeszcze mocniej jutro na bank ci przejdzie
Happy makuc konik fajna sprawa ale ja już mam tyle tych wszystkich zabawek ze szok niemam już gdzie tego wszystkiego upychac
Dziulka doczekalas się gratulacje dla leane brawooo
Mój k wrócił z pracy 15min temu i już mnie zdarzył wkurzyc mało dzisiaj się nawkurzalam k.....wiecznie coś i weź się człowieku w garść jak się nieda
Idą to trzymam jeszcze mocniej jutro na bank ci przejdzie
Happy makuc konik fajna sprawa ale ja już mam tyle tych wszystkich zabawek ze szok niemam już gdzie tego wszystkiego upychac
Dziulka doczekalas się gratulacje dla leane brawooo
Mój k wrócił z pracy 15min temu i już mnie zdarzył wkurzyc mało dzisiaj się nawkurzalam k.....wiecznie coś i weź się człowieku w garść jak się nieda
zanim sama zacznei dreptac to mi pewnie kilka kregow szlak trafi
)))
wlasnie ogladam gagi smieszne i jestm posikana ze smiechu i miesnie brzucha mi wysiadly
) pokazali dziecko na przewijaku takie 4-5 mce na brzuszku,posmarowana dupka talkiem i maly baczka puscil i chmura bialego w powietrzu a maly zaciesz
))))))))))) normalnie jestem zlana hahahahahha
)))))
a co do gwiazdki to kupujemy Leane hustawke na sprezynie jak na placu zabaw
)) zebra czy cos, to jest do 3.5 roku chyba, i im szybciej dziecko sie husta tym szybciej muzyczki graja
))) i pewnie do tego cos jeszcze jak znam zycie
widzialam fajnego pieska sterowanego pilotem na dwa guziczki wlasnie dla takich maluchow
)) a ogolnie to czym sie bawi Leane to powiem wam ze chyba wszystkim, uwielbia klocki, zabawki edukacyjne, ksiazeczki, pilki, lalki mniej, grzechotki, instrumenty, wszystko co halasuje, czym mozna walnac np o drzwi albo o inne zabawki
)) autka tez
)
wlasnie ogladam gagi smieszne i jestm posikana ze smiechu i miesnie brzucha mi wysiadly
a co do gwiazdki to kupujemy Leane hustawke na sprezynie jak na placu zabaw
reklama