reklama
renata borysek
Fanka BB :)
jestem na chwilke,borysek spi od całych 20 minut;-),zdążyłam nadrobić ale napiszę tylko że
gratulacje dla Leane Dziulki-uroczy widok,ja sie cały czas zachwycam bo to chodzenie takie śmieszne i nieporadne na początku
Natolin fajne badania i pewnie bym się zapisała od razu ale w promieniu jakieś 100 km od mojej dziury nic nie ma i piszesz że nastrój ciut lepiej to fajnie
Dawidowe 2 godz
ja to bym już była pomarszczona i woda zimna już by była
Wioli ale przeboje,ja bardzo nie lubię takich sytuacji wśród znajomych,moja kol ma jakiś kryzys z mężem w sumie od 2 lat ostatnich (razem 15 lat są bo juz od podst
)to się kłócą co dzień,wymęczeni psychicznie obydwoje i tak mi zawsze ciężko i trudno jak ich odwiedzam (bo jej meża i ją znam właśnie jakieś 17 lat),takie niezręczne sytuacje,nie chce tu przytaczać ale myślę że wiesz o co mi chodzi
i chyba uciekam...
gratulacje dla Leane Dziulki-uroczy widok,ja sie cały czas zachwycam bo to chodzenie takie śmieszne i nieporadne na początku
Natolin fajne badania i pewnie bym się zapisała od razu ale w promieniu jakieś 100 km od mojej dziury nic nie ma i piszesz że nastrój ciut lepiej to fajnie
Dawidowe 2 godz
ja to bym już była pomarszczona i woda zimna już by byłaWioli ale przeboje,ja bardzo nie lubię takich sytuacji wśród znajomych,moja kol ma jakiś kryzys z mężem w sumie od 2 lat ostatnich (razem 15 lat są bo juz od podst
)to się kłócą co dzień,wymęczeni psychicznie obydwoje i tak mi zawsze ciężko i trudno jak ich odwiedzam (bo jej meża i ją znam właśnie jakieś 17 lat),takie niezręczne sytuacje,nie chce tu przytaczać ale myślę że wiesz o co mi chodzii chyba uciekam...
RENATA ja w szoku bylam bo ostatnio sie smialam ze probuje mi chodzic jak zandarm na defiladzie nogi daleko w przod i sztywno, tak dzisiaj juz inaczej tak bardziej " fachowo", ladnie kroczki stawia. musze to nagrac.
a jutro koncze prace o 15h i wiecie co bede robic?????????? myc okna i firanki prac i prasowac!!!!!!!!!!!!!!!! to tak po to zeby moc pasc na pysk juz calkiem
) meza wyganiam z Leane do sklepu zeby nie siedziala w przeciagach a moja mama przyjdzie i we dwie opitolimy okna. drabine zesmy w koncu kupili bo przeciez nasze mieszkania 3.5 wysokie.
a jutro koncze prace o 15h i wiecie co bede robic?????????? myc okna i firanki prac i prasowac!!!!!!!!!!!!!!!! to tak po to zeby moc pasc na pysk juz calkiem
renata borysek
o losie Dziulka o oknach mi przypomniałaś,ja myłam na początku listopada i juz są takie brudne że patrzec nie mogę, tez się muszę za to wziąć a firanki na szczęście tylko u boryska w pokoju
Renata rozumiem mnie troszkę już to męczy bo to nie moja jakaś przyjaciółka a troszkę zrzuca na moje barki swoje problemy do tego ten jej chłop odwalil taki nr ze mój k strasznie się wkurzył i się pozarlismy ona jeździ ze na do szkoły przychodzi do mnie i się zabira z nami on zrobił jej awanturę ze ja powinnam po ich syna przyjezdrzac a ona niemusi zemna jeździć bo w tym czasie może coś zrobić w domu noz kurna sorry ale to nie jest mój obowiązek zeby wozić czyjeś dziecko mój k powiedział ze mam wiecej go niezabierac bo się nauczyli wykorzystywać moje dobre serce tyle ze mi jej szkoda bo to nie jej wina ze ma przyg lupa w domu a mój k twierdzi ze niemam dystansu
renata borysek
no właśnie,ja się nigdy nie wtrącam w takie coś,jak ona mi się żali to jej zawsze mówię-bo tak myślę akurat-że ja to bym chciała żeby się pogodzili i zakochali w sobie na nowo
Ostatnia edycja:
Leaving Facebook... | Facebook
laseczki, zglosilam Leane do konkursu, sa 3 zdjecia, po prawej stronie zdjecia sa takei wielkie cyfry np +1, kliknijcie na to zeby oddac glos prrrooooszzzzeeee
))))))))))))
laseczki, zglosilam Leane do konkursu, sa 3 zdjecia, po prawej stronie zdjecia sa takei wielkie cyfry np +1, kliknijcie na to zeby oddac glos prrrooooszzzzeeee
reklama
nie wiem czy widzicie wszystkie 3 zdjecia, glsosowac mzoecie na kazde z nich. mozna wygrac kase i inne rzeczy. w razie cus podaje drugiego linka
http://www.facebook.com/l.php?u=htt...QHlRSuvAQH44BfeuEC9zflEUumw-aDC_c7tiyVR-K9YEQ
http://www.facebook.com/l.php?u=htt...QHlRSuvAQH44BfeuEC9zflEUumw-aDC_c7tiyVR-K9YEQ