reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania ja bym jeszcze dała spokój z Mikołajem,myślę że dużo dzieci się boi,szczególnie takich małych,ale zrobisz jak uważasz.;-)
Kroma mam nadzieję,ze następna oferta jaka Ci się trafi będzie fajniejsza.No bo tutaj to faktycznie i godziny i pieniądze niezbyt duże.
Dawidowe ja czasem mam bardzo podobne odczucia do Ciebie.
Alicja zdrówka i marsz do lekarza.
Mamaagusi oby ząbki już wyszły,ehh no współczuję Ci kochana.

Kroma i to ma być praca na umowe? bo jak tak chyba ponieższej najniższej krajowej a to nielegalne.

Ide poleżeć w wannie i poczytać kolejną książke bo niunia chyba już mocno zasneła. Dzis wysprzątała dosłownie wszytko, pozmieniałam pościele i porpawałam włącznie z ubraniami, ugotowałam obiad i mam dość.

Dawidowe- umowa zlecenie, dlatego tak można dawać mniejszą kwotę. Na umowę o pracę musieli by dac z 500 zł na rękę co najmniej.

A ja spakowałam drobiazgi i podrzucę nad ranem koło łóżka dzieciakom.,

Alicja zdrowka
Makuc gdzie byłaś jak cię Niebylo?
Kroma 350zl to jakiś żart czy co?:szok::szok:
Dawidowe niestety ale muszę ci powiedzie ze to tak szybko się niezmieni:no: zawsze coś jest do sprzątania chocbys wypucowala każdy kat to w drugim zaraz zrobi się bajzel a jak zaczną przychodzić koleżanki ...
Ale tu dzisiaj pusto

reklama
Do góry