reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam wieczorem:) tak naprawde nie mam o czym pisac. co do tego konkursu to chyba jednak trzeba miec FB bo glosy nei wchodza... szlak mnei trafia... takze jak macie FB to walcie smialo na glosowanko. Leane powinna byc na 1 stronie i jeszcze chyba nie zaktualizowali ale juz weszla wyzej chyba na 11 strone.

w pracy zapierdziel. coz wiecej bede pisac. ogolnie chyba weny jakos nie mam.

miałam odpisywać, nawet coś pozaznaczałam do cytowania, ale jednak nie dla mnie te dyskusje.
Makuc dziękuję za zrozumienie :-*
Aha, upiekłam drugie ciasto w swoim życiu. Zobaczymy jutro co z tego będzie, bo nie chcę już dziś próbować.

dziulka jak to tak?ja to rozumiem brak weny i wogóle ale Ty?
natolin )*

no I idę spać bo mnie wyrko woła to pa kolorowych i spokojnych wszystkim do juterka.

Ostatnia edycja:
reklama
IDUSKA ty masz FB, wez no glosnij na Leanderka:))) kazdy glos jest wazny ze uuuu:)))

WIOLI nooooo, napisze tyle ze piwo + czekolada milka karmelowa w calosci pzoarta....bede spac ze srajtasma w lozku chyba!

DAWIDOWE to zaciskam kciuki coby bylo ok juz u lekarza.

zaraz pojde chyba spac. jutro na ranek do 14.20 a potem na zakupy zarciowo piciowe.

Do góry