Ragna u Nas bańki mydlane też są uwielbiane.
Ikaa29 rozumie, może to rondo bardziej ją straszy niż samo mycie i spłukiwanie.
U Nas normalnie myję, mydlę, spłukuję włosy. Raz coś zaleciało do oczka, był płacz ale teraz idzie nam sprawniej.
no to u nas od urodzenia zapanowala teoria ze woda w kapieli wlazi wszedzie i lalam po oczkach uszkach glowie. teraz jak jest wieksza to jak mam splukiwac to mowie UWAGAAAAA!!!!!!!! a mloda lapie oddech i ja leje na nia wode i splukuje i jest ok bez placzu. nigdy nie plakala przy plukaniu glowy ani kapieli.
witam wieczornie
NAT fajnei ze mikolaj cie odwiedzil bo tu we FR sie w sumie nie obchodzi wcale. w sumie ja lubilam to jako dziecko a potem to tak jakos minela bo w sumie gwiazdka wazniejsza.
DORIS zaciskam kciuki za siostre
MAKUC ja zadam posta na cala strone!!! tak nei moze byc oooooooo
SARISKA dziwne ze glosowalam bo mam cie na FB i pod kazdym zdjeciem widze kto glosowal w dany dzien i cie nie ma.... glos jakis tam przybyl.... nic juz nei kumam.
w pracy jazda bez trzymanki, pobijamy rekordy w obrotach....
w domu, nocka przespana ale ja wstawalam na rano, wiec 7.20 na nogi.
po pracy jak wrocilam to zjedlismy obiad i na zakupy comiesieczne. a tak wogole to sie ciesze bo nei wiedzialam ze moge zalatwic sobie taniej mieso, i np dzisiaj zastepca dyrektora ceny schabu pieknego 1.5 kilo prawie kazdy kawal z 7-8 euro poprzecenial mi na 3-4. zamrazalnik zawalony

))))))) ale ciesze sie bo ja i schabowe robie, i pieczenie roznego rodzaju, i pieke do chleba zamiast szynki. na zakupy pojechalismy do mojego starego sklepu,(jeszcze w poprzednim, nie w tym z ktorego odeszlam) i dowiedzialam sie ze szefa wywalili a za co- nie wiem, facet zapierdzielal jak dziki doslownie. tak dziekuja w lidlu za wysilek dla nich.... dziewczyny jak mnei zobaczyly to wysciskaly Leane ze szok, mowily ze druga ja, ze bardzo podobna

)) mloda cala hepi bo wozek sklepowy dla niej to niczym zlota kareta i wariowala w nim ciezko

))) po powrocie wypakowywanie zakupow czego nie cierpie a jutro rano musimy jechac bo w auchan promocja pampersow.