reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania dobrze,że Oliwka bez płaczu poszła do żłobka... A z tego co mówią w TVN to wygrała Olga(kimkolwiek ona jest;-)). happy wiedziałam,że brak avka i suwaczka jest spowodowany "złymi czasami":-(. Oby wróciły dobre:*** A,i ja lubię takie "przedwiośnie":happy2::cool2:
makucku,natolin :******(takie bez powodu-chociaż takowy może by się znalazł)

Tesco zaliczone,dwa opakowania mleka kupione,chlebek dla męża tyż i... sukienka na święta dla mnie:-D. Tylko przymierzyłam i... zastanawiam się,czy nie za mała:dry:. Cóż, przyjdzie malż,zobaczy i oceni:tak:

witam. u nas też pada. myślałam, że chwilowo przestało ale niestety nie... ale wolę deszcz niż śnieg na który z przerażeniem ptrzyłam wczoraj wieczorem.
Kania to fajnie, że Oliwia bezstresowo do żłobka wróciła i oby teraz już choróbska od niej z daleka się trzymały!
beti :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

ząbek jeszcze całkiem się nie przebił ale w nocy dokuczał chyba bo budziła się często. my już po śniadanku i ze spaceru nici bo przecież w taki deszcze nie wyjdę nigdzie... rany aż się boję jak uda mi się Agę ogarnąć bez tych spacerów dzisiaj. narazie jest grzeczna ale co będzie później, zobaczymy. co tam jeszcze, dziś małż jak przyszedł oznajmił mi, że jutro bierze dzień wolny z czego się bardzo cieszę bo nie lubię jak go w nocy nie ma w domu. Agusia od rana biega z odkurzaczem a mało tego jak dorwie tylko jakąś szmatkę to od razu idzie kurz wycierać a jak na podłodze zobaczy jakiś podary (zresztą przez siebie) kawałek papieru a nie sprzątnięty przeze mnie to od razu leci do śmieci wyrzucać:-D

Makuc zatem możemy podać sobie ręce, bo mój nastrój podobny...
Ty w piżamie a ja się dziś ubrałam, musiałam bo dziecko do żłobka odwoziłam ;-)
Sheeney podeślij śniegu...na rześkie obudzenie proponuję wystawić głowę przez okno, albo umyć twarz zimną wodą :-)
Emiliab pochwal się kiecunią.
Mamaagusi mam nadzieję a Ty może jutro odpocznij sobie, zrób dzień dla siebie :-)
Wiedziałam, że tak będzie umyję okna i będzie lać :-(

Ostatnia edycja:
mamaagusi- to masz fajnie,że takie porządne dziecko ci rośnie.U nas odwrotnie:dry:- jak wczoraj dla żrtu dałam jej mopa ,to odrzuciła go z takim obrzydzeniem,jakby ją parzył:eek::no::dry:.Oj,czarno to widzę:dry::cool:

Ja się zaczynam martwić moim dzieckiem, coś ostatnio nie chce za bardzo jeść. Robię mu takie dobre obiadki, codziennie ma coś innego- a to pierś z kurczaka, a to udko, a to króliczek, wołowinka i takie tam... a on zje parę kawałków i przestaje jeść. Wiem że smakować to mu smakuje bo przecież od dawna jada obiady domowe i wcześniej nie wybrzydzał. Wczoraj np zjadł rano mleko, potem serek o 9:30 no a o 15 dałam mu obiad ( dłużej go przetrzymałam ) i co zjadł parę kawałków mięsa, ziemniaczków i groszku z marchewką i zaczął wyjmować z buzi. To za 40 minut chciałam mu podać jeszcze raz to to samo, dałam mu kaszkę i zjadł całą... a potem jeszcze raz chciałam spróbować dać obiad i nic. Mąż mi mówi że chyba mu idą zęby bo widzi zaczerwienienie w miejscu trójek albo czwórek, no i pociesza mnie że on chyba po prostu woli teraz płynniejsze konsystencje bo gryzienie go boli :-(. No a ja się martwię że mi on obiady przestanie jeść.

mam wrażenie że i tak mnie nikt nie czyta.

Idę pranie powiesić.

MAMAGUSI oby dzień Wam spokojnie zleciał (mimo braku sparecowania) chociaz nie, może lepiej będzie jak ładną pogodę Wam podeślę (tj. taka bezdeszczową) żebyście jednak pospacerować sobie mogły?
KANIA zdecydowanie wolalabym, żeby Twoj humor był chociaż troche lepszy od mojego.
MAŁA_MI mi się wydaje, że to zęby tak Łukaszka męczą. Nie martw się :*

mała mi- mi to wygląda ewidentnie na zęby:tak:.Może po prostu blenduj mu jak maluszkowi,takie zupki- kremy rób.Takie chętnie zje,nie odwyknie od obiadków,a jak ząbki sie przebiją,znów będzie jadł normalnie.U nas tez tak zawsze jest i już wiem,że mniejszy apetyt na obiadki = ząbki
makuc...ale u Ciebie tez suwaczków nie widzę :(((( :***

reklama
mała_mi ja obstawiam czwórki:tak:. Dobrze,że cokolwiek je:*
mamaagusi a ja muszę cię przeprosić:zawstydzona/y:. Nawet nie zauważyłam,że kolejny ząbek idzie Agusi:-(. Życzę wam,aby się szybciutko przebił:***.

Sukienka-nic nadzwyczajnego. Jak Franek zaśnie,to wrzucę na modowy:tak:

Do góry