reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowe, nie przesadzaj ;-) Muszę dzisiaj torta machnąć do konca (chrzcielnego) a że została mi resztka ciasta piernikowego, to... szopka mi wyszła (sama wyszła - przysięgam! ;-)) Foty na kulinarny wrzucam, bo się rumienię jak na ogólnym takie pienia pochwalne na moją cześć wypisujecie... :zawstydzona/y: dziękuję Wam :*

reklama
Alicja, bardzo fajne fotki w avatarku i suwaczku:)
Kroma, ja tak jak Ty - styczeń 82, więc jeszcze trochę i 30-tka na karku... Jesteś koziorożec czy wodnik?
Dawidowe, pierwsze koty za płoty. Na pewno będzie dobrze i jeszcze tam Laura dzieciaczkami rządzić będzie. A to, że najmniejsza, cóż, przecież jest tam chyba najmłodsza. Poza tym wydaje mi się, że mniejsze dzieci są często bardziej rezolutne. Wiadomo, że nie jest to zasadą, ale często tak bywa.
Emiś, fajnie, że sukienkę udało się wymienić.
Wioli, oj coś mi się wydaje, że Cię mąż troszeczkę emocjonalnie szantażuje. Może to i prawda, że tyle ile Ty zarobisz na tych nockach, on zarobi w o wiele krótszym czasie, ale do pracy nie chodzi się wyłącznie dla kasy, więc jeśli masz ochotę popracować, to się uprzyj i już!
U mnie trochę niefajnie, bo wczoraj wujek, w ogóle niestary facet, wylew miał:( Jest w szpitalu i nieciekawie to wszystko wygląda. Dwoje dzieci ma - 11- i 13-letnie... Ponoć stan ciężki :( Smutno mi... To takie straszne, że człowiek w jednej chwili normalnie funkcjonuje, a tu nagle pstryk i już... Mam nadzieję, że z tego wyjdzie i to bez szwanku. Aż się poryczałam dziś, bo ja w takich sytuacjach od razu widzę kruchość ludzkiego życia. Wtedy myślę sobie, po co przejmować się pierdołami, boczyć, obrażać, wykłócać, kto ma rację, skoro człowiek powinien po prostu cieszyć się tym, co ma i korzystać z życia. Tak, w teorii to takie proste, ale w praktyce wiadomo...
No nic, przedstawiłam Wam moje rozważania...
Zerknę jeszcze na inne wątki, a potem kąpielka córuni. Coś nie chce z tatą się bawić i tylko jęczy i do mnie przychodzi...

Ostatnia edycja:
RAGNA przykro mi. Mam nadzieję, że mimo poważnego stanu uda mu się z tego wyjść. Ja w takich momentach mam podobne refleksje odnośnie życia.

renta- to aż tak smęcę na bb :-)
Ragna- ja wodnik, koniec stycznia, a miałam być w połowie rodzona.
Alicja- fajny Avatar
Dobranocka- idę podziwiać
emilia- moja dopiero 11, ale ona się nie bawi zabawkami, i ubiera się w croccodrillo dla starszych, jej mama razem z nią :-) ale zobaczę czy tam są bony i może jej dam :)

reklama
dziękuje :*** ciesze sie ze zmiany sie Wam podobają :** :-)

ragna
przykre że to spotkało Twojego wujka :-( mam nadzieje że uda mu sie wrócić do pełnego zdrowia :*

koniec stycznia, a miałam być w połowie rodzona.

w połowie mówisz :-D kurcze no ja nie wiedziałam ze tak sie da tylko pół urodzić ;-) :-p

ehh..małż właśnie ogląda "jestem legendą" ale jak dla mnie strasznie przygnębiający jest ten film i staram sie odciąć od tego co dobiega moich uszu - w słuchawkach mam:

Mesajah - Każdego dnia - YouTube

uwielbiam :-)

Do góry