Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ragna ja mamie zamawiam dwie bluzeczki o takie : GRETA III / G05 SATYNOWA kokardka // PROMOCJA __ S (1977755957) - Aukcje internetowe Allegro i ISABELL / G 04 / GOLF pod żakiet // PROMOCJA ___ S (1986465917) - Aukcje internetowe Allegro. Wszystko skonsultowane z mamą, bo my na ogół robimy sobie prezenty takie żeby były trafione i cieszyły szczerze.:-)
Osobiście sama mam 3 bluzki od nich i są super.
No a tacie muszę kupić ostrza do golarki, żel do golenia i coś jeszcze muszę pokombinować,ale z nim to ja nigdy nic nie wiem.
włączyłam piosenki Fasolek na full i wzięłam sie za ogarnianie. Mówie Isi "mama teraz sprząta" popatrzyła, poleciała do kuchni i wróciła z moją szczotką do zamiatania :-) i weź sie tu człowieku złość jak Ci taki liliputek z szczotką 3 razy wiekszą od siebie tupta :-) ukochac taką pomocnice i zacałować :-) tak więc przy akompaniamencie zielonych ufoludków i fantazji ogarnęłam to nasze lokum ;-)
! tak więc w sobote jeśli wszystko wypali to sie pochwale że ktoś do mnie przyjedzie
:-)
obiecuje, kupie Ci żelki :-) no tylko bądź znów, bądź!
a do małej mi chciałam tylko napisać że Cię cały czas podziwiam że jeszcze na tą uczęlnię masz siłę biegać
:-)
a ja się zbieram, choć za oknem masakryczny deszcz...

a co do samej choinki to stoi na stoliczku więc tylko pierwsze gałązki są w zasięgu łapek Isi. Ale o dziwo niczego nie ściąga
wczoraj jak powiesiłam cukierki to próbowała zwinąć jednego ale po chwili odpuściła i od tamtego momentu mam spokój. na razie 

) wrrr a wie że ja i tak posprzątam bo mnie to będzie kuło w oczy.
kurcze, mam nadzieje ze jednak uda Wam sie jakieś porozumienie z tą praca znaleźć :*
. Dzięki Kubie poczułam się dowartościowana
. Jak zobaczył mnie w sukience w domu,to powiedział(dosłownie
). "Łaał,mama,wyglądasz jak laska!"
. Cieszę się z tego niezmiernie
.