reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

elirka- super, cieszymy sie z kroczkow, za to smucimy za brzydkie kupy, niespanie i kataros, by wsyztko wrocilo do nalerzytego porzadku
mala mi - kciukasy na wtorek! brawo za wytrwalosc i jaka nagroda, tak dalej!
eliza- i jak chalupka slni :) moze masz energie i moja ogarnac ;-);-);-)

co do glanow :) to ja tez mialam, od podsatwowki do 2 roku studiow jakos tak, jeszcze gdzies u rodzicow sie chyba uchowaly jakies :D
POSZUKUJE NATCHNIENIA KULINARNEGO -musze cos na wigilie przygoowac, tesciowa sie uparla, ze nic mam nie robic, ale wiecie jak to potem bedzie, przylazla i nic nie przyniosala, wszelkie ryby odpadaja bo tesciowie ich nie jedza, plizzzzz poratowac, jakis mega superasny przepisik mi wrzucie na kulinarny

reklama
Efa fajnie że do nas wróciłaś

Alicja podziwiam za pracę z takimi dziećmi. Ja bym psychicznie tego nie wytrzymała bo za bardzo szkoda mi dzieci.

Kroma nie no pomysły Twoich dzieciaczków mnie powalają. Jak sobie to wszystko wyobrażam to mi się gęba śmieje. Szkoda że tak daleko mieszkacie bo chętnie bym je poznała osobiście,

Maga 76 widze że i ty nareście wrócilaś na bb

Makuc mysle że wiele osób nie chce aby forum upadło. ja napewno jestem uzależniona

Moriam ciesze się że znowu u nas zagościłaś.

Alicja dialog mnie powalił. Taki prawdziwy że ech....

Moriam a ja właśnie mam zamiar zakupićdywan shaggy i jakoś boje się tego co moja na niego wyleje. Ale dywan musze kupić bo na stary nie mogę patrzeć i nie wytryzmam znim dłużej.

Happy podziwiam że mam chęci na takie klejenie.

Eliza nie ty jedna z przygotowaniami w tyle ;-)

Kania główka do góry.

chwale się. Dziś wstałysmy o 10 :szok::szok::szok::szok:

A nocnik wielokrotnie ochrzczony. Szok niunia zjada i sama przynosi nocnik. ściagam pieluche i sika jak tylko usiądzie.

dawidowe- gratuluje nocnikowania, u nas z tym coraz gorzej:( o dywnaie nic nie pisalam, wiec nie wiem, czy na pewno bylo to do mnie:) dopisze jednak, ze tez mi sie taki dywan marzy, ale niestety w sferze marzen zostanie, bo przy moim kocie nic nie moge miec na podlodze, bo zaraz na to nasika:( zlikwidowalam wszelkie dywaniki, chodniczki,nawet wycieraczki9zostala ta przed drzwiami). Jak podlogi gole, problemu nie ma, jak sie cos pojawia-jest jego:) cudem nie zaliczyl tylko maty Maury. Chyba ja kocha:) Maure, nie mate:)
margeritta- a moze sprobuj szube zrobic? to taka warstwowa salatka ze sledziem prosto z Ukrainy:)Warstwowo przeklada sie ziemniaki, buraki, sledzie, cebulke, ogoreczki, majonez, cos tam jeszcze i jajko. Wyglada ladnie i zmakuje super!
Ja w tym roku ja robie, plus pierniczki plus ten zamowiony wedzony karp. I moj udzial w przygotowaniach na tym sie konczy. Czyli jest mega ekstra bo co roku nic nie robie:p

Nat moriam Kubuś najpierw przez 5 min patrzył z otwarta buzia pózniej dolecial do choinki i zauwArzyl swoje odbicie w bombce ale była radość krzyczał do niej śmiał się...teraz jest etap ściągania wszystkich dekoracji niemozna go na chwile samego zostawić
Moriam mój k ja tak przymatowal do ściany zeby jak ja pociągnie nie spadła na niego na koleżanki synka spadła choinka tak się wystraszyl ze jak ja widzi to płacze musiała wynieść do innego pokoju a my mamy sporo choinkę wiec wole dmuchać na zimne
Elwirka ale głupoty gadasz ile to dziewczyn cię wywoływało co?super ze Oli juz zaczęła chodzić gratuluje
Dawidowe to Laura juz nie jest dzidziusiem prawdziwa pannica skoro na nocnik robi gratuluje

Lecę kłaść spać tego choinkowego czorta

o dywanie to ja pisalam :-) suszy sie, zostal wydeptany w wannie i cos widze, ze pojdzie na smieci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo cuchnie jak cuchnial, a do tego jest teraz caly morky i bedzie sechl z tydzien

moria, apaetyczne bardzo, do tesciow sie nie nadadza bo maja rybowstret ale dla mnie bomba ja lubie sledzie, a te buraczki to gotowane? zrobie ale dla siebie ;)

ja tak na moment ;-)

marg - mi tez powiedzieli że mam nic nie robić tylko Iś przywieźć ;-) a ja chce jako niespodziankę kutie robić :-) u nas nigdy jej nie było a myśle ze to bedzie miła odmiana ;-) robimy razem? będzie raźniej :rofl:

no i wracam do mojego bo ma mnie za to błoto przeprosić ;-)

Moriam fajna sałatka, może wrzucisz na kulinarny?
Margerrita ja nie pomogę niestety :eek:
Dawidowe do 10?? :szok::szok: ale od 18??
gratuluję nocnikowania
wioli no to super, ale Ty masz szklane bombki?
Elwirka gratuluję kroczków!!! super!!! za to nocek współczuję :-( ja się o Ciebie pytałam, ale napisałaś, że jesteś zajęta to czekałam cierpliwie.

Kąpiel nie do końca relaksująca była, ale nie będę narzekać.

reklama
Do góry