reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris a kiecke na sylwka juz masz?

Natolin ja mam taką dobrą kolezankę i ona jest bardzo slaba psychicznie ale tak przy niej nauczylam się właśnie że niektóre problemy które dla jednych są przysłowiową "pestką" dla innych moga oznaczać koniec świata,dltego że jesteśmy po prostu różni,różnie nas życie uksztaltowało a po drodze wiele innych czynników na które każdy reaguje inaczej,głowa do góry;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sariska dorisek zawsze wprowadza duzo humoru .Zazdroszcze Wam,ze juz sie widzialyscie na zywo pare razy
Dziecko spi,udalo mi sie posprzatac w lazience a teraz pije sobie kawke Juz nie spi...

margerrita ale może dziewczyny mają już dość moich smutków. Nie chcę być dla nikogo ciężarem.

Właśnie się zorientowałam, że przez to, że nie poszłam na szczepienie to nie mam też recepty na mleko, a mleko się kończy :baffled:
No nic, idę do okulisty...

Doris o mohito mniam mniam i powiem Ci, ze u malza na wieczor zamowie :). No ja mysle, ze walczyc bedzie ;)
Nat ja wiem, ze kazdy jest inny i dzieki temu swiat jest wesoly i kolorowy, czasem smutny i szary. Chodzi o to, zeby jednak nie dac sie pozrec tej ciembej stronie. Ja uwazam, ze najwazniejsze jest to ze zdrowie jest i poki co mamy co jesc jak juz rachunki sie oplaci....szkoda, ze nie kazdy tak ma :(
Renata a Ty wkoncu u fryzjera nie bylas?
A my na sylwka sami mielismy byc, a chyba sie imprezka na kilka osob i dzieci hehe

Doris a kiecke na sylwka juz masz?

no kurde , nie mam :(. A Ty masz? Moze wrzucicie jakiegoś pomysła na modowy? Plisss:sorry2::blink:

margerita ekipa na prawdę fajna. W sumie kazda para ma dzieci , więc często robimy imprezki domowe i dzieciaki wtedy robią swoją imprezkę. Maluchy bawią się w jednym pokoju , starszaki tańczą w drugim , a dorosli szaleją jeszcze w innym ;-)

Sheeney jakbys ja na zywo zobaczyla to jest dopiero wulkan pozytywnej energi i usmiechu :)....ja po weekendzie z nimi lzejsza jestem o kilka lez, bo nieraz placzemu ze smiechu(takie to wesole ludziska i humor ten sam).....

sarisa ja nie byłam:no: czekam aż do mnie przyjdzie;-)

ja to mogę w sylwestra położyć się spać-nie będzie mi to przeszkadzać a jeśli borys przespalby całą nockę to o 8 już mogę się położyć:-p

Doris mogę Ci pożyczyć,2 lata temu kupowałam i tylko na sylwestra ubrana i wisi:-D

reklama
No to jak fryzjer do Ciebie ma przyjsc to kobitko juz zazdraszczam....a wiesz, ze ja tez bym w sylwka chciala polozyc sie spac , bo moja gwiazdeczka w stanie o 6 pewnie znowu hehe i coz to za przyjemnosc siedxiec do rana? Zeby sie nawet spac nie pilozyc buahha

Do góry