reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona, też rozważam dodanie tego antybiotyku do mleka. W sumie słyszałam, że z mlekiem nie powinno się podawać, ale skoro to antybiotyk dla dzieci od 2 ms życia, to pewnie ten można. Muszę go wcześniej posmakować, czy za bardzo nie zmieni smaku mleka i jeśli inaczej się nie da, to spróbuję tak jej zaaplikować. Dzięki za radę:)
Z tym podaniem jak głodna, to byłby problem, bo ona chyba nigdy nie jest głodna i mogłaby w ogóle nie jeść, gdyby to od niej zależało...

reklama
Ragna ja nie ucinałam smoka, jakoś normalnie podawałam, ale generalnie rozumiem Twój strach wypije/nie wypije, bo u nas było to samo...

Dawidowe pokaz nogę lekarzowi może być skrecona
Nat ja bym się nie przejmowala mógł zjeść pierwszy
Doris super ze masz taka paczkę znajomych ja tez mam taka ale w pl i strasznie mi ich brakuje
Sheeney rozumiem cię doskonale niewiem skąd to się bierze ale na emigracji bardzo cieżko znaleźć pozytywnych ludzi przynajmniej w uk
Mała mi zdasz na bank kto jak nie ty
Ragna współczuje sytuacji z drzwiami dla hani dużo zdrowka i dla wuja tez
Ja na sylwestra chyba idę na biała sale;-)Sami we dwójkę lipnie
Zaraz spadywuje bo za robotę rzeba się brać święta za pasem a u mnie pachnie tylko swieczkami;-)
Muszę wam powiedzieć ze jestem jakos dziwnie szczęśliwa mój k jest w domu dzieciaczki zdrowe apetyt im dopisuje niedługo święta zasiadziemy cała rodzinka pewnie bedą wspominki i oglądanie starych zdjęć lubię te klimaty jak człowiek nigdzie się nie spieszy wszyscy są razem nawet zapomnialam ze wydalam mnóstwo kasy na naprawę auta bo jak się okazało to wyszło 341f:szok: ze czeka mnie siedzenie przy garach zrobienie 3ciast ale jak sobie pomyśle ze będziemy razem to wszystko ulatuje pieniądze rzecz nabyta radość moich dzieci jak otwierają prezenty bezcenna kurna ale się rozpisalam lecę

wioli a ty w jakim rejonie mieszkasz w angli, jak nie chcesz pisać to priva :)
w sumie rok mieszkałam w leeds :)
dawidowe jak noga
natolin co z okiem, lepiej, bierzesz ten abtybiotyk już

kurna regna ale was z tymi drzwiamy zrobili

Ostatnia edycja:
z moją noga to jest tak że od momentu jak miałam ją złamana to teraz lekkie złe stąpniecie i puchnie. Lekko spuchnięta. Generalnie zewnetrzna częśc kostki lewej nogi jest dwa razy wieksza. Chodze watwo bo jestem po gripeksie max :laugh2:

zanim doczytam cokolwiek chcialam tylko napisać, że cieszę się, że RAGNA się pojawiła :-) i że jakoś gwarno tu dzisiaj :********* :laugh2:

reklama
Do góry