reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doris noge połamie a przylece, przybiegne i co tam jeszcze bo lepszego obiadu nie moze byc.
Królewna śpi już od godziny a ja myśle co robić.

margerrita dzięki za troskę :-* wzięłam już raz kroplę, ale tak szybko to chyba się nie poprawi, zaraz mąż mi zapuści kropelki drugi raz.
Doris fajnie, że popołudniu też zajrzałaś i że wspomniałaś o mnie :-*
Kroma i co w tym necie? ;-)
Dawidowe no to faktycznie musisz chyba po prostu przemęczyć się z tą nogą.

Ech, widzę, że nie ma za wiele do nadrabiania :baffled:
Moje dziecko poszło spać godzinę później niż zwykle, ale jestem pewna, że to nie wpłynie na to, że wstanie później.
Zapisałam się na jutro rano normalnie na wizytę do przychodni i w ten sposób załatwię receptę na mleko, bo ja to się krępuję tak prosić kogoś czy mogę wejść przed nim itp.

doris prezenty... kupiłam kosmetyki dla babci swojej i babci męża i szczeniaczka-uczniaczka dla Pudzianka. Potrzebuję jeszcze prezent dla dziadka, ale to w rossman jutro coś kupię. Z rodzicami i mężem w tym roku sobie nie robimy prezentów...
A co się stało, że jesteś po pracy na BB? :-)
Tzn, żeby nie było - bardzo się cieszę.

Ostatnia edycja:
natolin- czyli już masz z głowy prezenty. A ja miałam serfować po necie i zaczęłam stare fotki oglądać i mam ubaw po pachy, jaka ja głupia kiedyś byłam jak sobie wypiłam.

reklama
Jestem i ja...Kundzia śpi, ja się umyłam, zjadłam kolację i zasiadłam przed kompem, mąż też...
W ogóle jutro u Nas nie będzie prądu od 8 do 15.30 i muszę iść do rodziców z lapkiem i tam pracować...
Poza tym lodówka coś mi szwankuje, i to teraz jak się gwarancja skończyła i święta przede mną, mam nadzieję że się nie rozkraczy na dobre.

Ragna, Dawidowe zdrówka dla Waszych dziewczyn.
Ragna to rzeczywiście nieźle Was zrobili z tymi drzwiami ale co się odwlecze to nie uciecze. Odnośnie leków niestety też miałam ten problem, podawałam zwykle w mleku albo z łyżeczki ale musiał ktoś ją trzymać. Moja Kundzia nie toleruje podawania żadnych leków, ze strzykawki na siłę dawałam.
Dawidowe to ja po skręceniu kolana też mam non stop nawracające się urazy... a czasami jak przeciążę nogę to mi kolano puchnie. Mam nadzieję, że Twoja kostka szybko dojdzie do siebie a temp Was opuści.\
Natolin współczuję zapalenia spojówek, zdrowia życzę.
Doris na taki obiad to i jak na skrzydłach bym leciała, a doszedł śnieg do Ciebie?
Mała_mi i jak egzamin poszedł???
Kroma coś ciekawego wynalazła???
Wioli 3 ciasta??? to faktycznie naprawa Was kosztowała ale przecież nie to jest najważniejsze ;-)
E-lona to córcię połóż spać i wracaj :-)
Ida jak po szczepieniu???

Ostatnia edycja:
Do góry