reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

RAGNA a pochwalisz się nowym fryzem córy na galerii? :laugh2: ja z moją planuję tak za miesiąc się wybrać do fryzjera, bo ma straszną grzywę już, a sama wolę nie próbować czegokolwiek jej przy włosach robić. Już nawet mojej fryzjerce zapowiedzialm, że nastepnym razem i ja i Alicja do niej przybywamy.

reklama
Ragna super, że Hania taka dzielna u fryzjera była.
Makuc to jest za co zaciskać !!!
E-lona trzymam kciuki za jutrzejszy dzień sprawdzianowy :-)

Zmywam się do łóżka, dobrej nocki Wam życzę.

RAGNA a pochwalisz się nowym fryzem córy na galerii? :laugh2: ja z moją planuję tak za miesiąc się wybrać do fryzjera, bo ma straszną grzywę już, a sama wolę nie próbować czegokolwiek jej przy włosach robić. Już nawet mojej fryzjerce zapowiedzialm, że nastepnym razem i ja i Alicja do niej przybywamy.

Spróbuję jutro coś wrzucić, jeśli Hanna pozwoli:) No ja jej już dwa razy podcinałam grzywkę, ale z efektu średnio byłam zadowolona, a teraz wymagała już bardziej kompleksowej obróbki, więc wolałam zdać się na profesjonalistkę :)

Ragna koniecznie wklej fotkę Hani. Ja się właśnie zastanawiam co z Laurą zrobię, bo grzywka coraz dłuższa i jeszcze trochę, a na oczka będzie jej nachodzić. Z synem było łatwiej, bo maszynka poszła w ruch i po problemie.
A ten antybiotyk to w ogóle konieczny był?
Kania, Ragna kolorowych snów.
Ika gimnazjum.

Mąż wrócił, Laura nie śpi. Co by tu teraz zrobić?

Jestem i ja ryby obrobilam dosprzatalam resztę mieszkania teraz czekam na kolacje

Kania dawidowe wy tez takie polamance jak i ja ja z kolei mam problemy ze stopa dłużej pochodzę i puchnie ale cóż nic nieporadze przeciwbólowe i lecimy dalej
Nat aż ze kaczek super sprawa tez mogę potwierdzić jak tam mąż zareagował na bombonierke?
Mała mi jak egzamin?
Ragna dziewczyny juz zdarzyły ci pomoc wiec wszystko juz wiesz fajnie ze Hania dała się obciąć czekam na fotki
Makuc kciuki trzymam za zdrowie psychiczne;-)
Ikaa dylematy nie zazdroszczę ja akurat wy ra abym swoją rodzinke;-elona to jutra masz luz pozwól dzieciom tylko ściągać święta ida;-)
Doris kurcze juz za późno a tez chciałam na pierogi wpaść i pomidorowke wziasc na wynos dla mojego bo ja nie lubię a on uwielbia
Kania oby lodówka nie nawalila bo taki wydatek przed świętami to masakra a bez lodówki jak bez ręki

Idę szamac

Ostatnia edycja:
WIOLI smacznego. A zamiast "Kroma" Ci "Słoma' wyszło ;-):-) hmm a teraz tak się zastanawiam, czy ta Słoma to jednak nie inna z mamuś :-p

reklama
ikaa fajnie,że juz zdrowe jesteście
ragna życzę zdróweczka Hani. Super,że dziewczyny ci pomogły z antybiotykiem. \
natolin zdrówczka życzę:*** I fajnie,że uczniaczek kupiony dla Pudzianka. Sam wybrał-to dobrze:tak:. Może na dłużej mu posłuży.

Kania a jak ty się czujesz? Bo chyba nie doczytałam:sorry2:
makuc kciuki o 11 będą zaciśnięte

Ja dzisiaj odebrałam dwie przesyłki z prezentami dla dzieci. W tym tygodniu jeszcze odbiorę perfum dla malża i moją(a w zasadzie Franka) nagrodę w konkursie z babyboommowego kalendarza adwentowego.

Boję się,że dziewczyny nie wrócą:-:)-:)-:)-(
A teraz idę się przytulić do małża

Do góry