reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
RYSIA i Ty też się wyautowałaś z zamkniętego? nosz chulerniku jedny.

wiesz ja tam wychodzę z założenia że życie w realu mnie nie raz przerasta więc po co mam jeszcze "przeżywać" to wszytsko co się działo (może dzieje na zamkniętym)...jestem lżejsza o to wszystko co się tam działo...
a tak poza tym jak mężulek wrócił to może pora wykorzystać ten czas na "skakanie":-D

RSIA racja :* odnośnie skakania to wiesz, skaczemy - on człowiekami na konsoli, a ja sama z siebie :laugh2:
WIOLI zaczynam sie bać :ninja2:

Ostatnia edycja:
Dziulka no to kopiuj bo nie ukrywam że ciekawa jestem czym Cię ten "gorszy gatunek" tak wyprowadził z równowagi:tak:
Makuc a ja z moim to ostatnio skaczemy sobie tylko i wyłącznie do gardeł...achhh gdybym mogła to wysłałabym tego mojego chłopa gdzieś (gdzie pieprz rośnie:crazy:)

RYSIA to jak już znajdziesz jakiś odpowiedni środek transportu do zsyłki Twojego "wiadomogdzie" to i ja swojego dorzucę gratis. Razem będzie im sie raźniej podróżowało ;-) a tak serio to wspólczuję...

Makuc a w co gra twój mąż bo mój tez namiętnie gra to się troszkę znam,
Dziulka dzięki tylko ostatni coś mi niechodzi spróbuje jeszcze raz

reklama
Dziulka Leane na filmikach słodka (ale i tak najbardziej podobał mi się Twój język:-p:-D)aaa i u mnie też otworzyły się tylko dwa:tak:a co do chłopa to napiszę tylko tyle że dobrze że jest już dobrze (a do kłótni podchodzę tak samo emocjonalnie jak Ty...osz to pocieszające że nie jestem sama taką "wredotą":laugh2:)
Makucku nie ma czego mi współczuć...to mojemu M trza współczuć bo to ja rozpętuje ostatnio piekło:sorry2:a jak już znajdę jakiś sposób na "zsyłkę" to oczywiście podzielę się z nim z Tobą (a co!!!odpocząć od chłopów trzeba!!!):-D
Wioli pogadałabym z Tobą na temat gier,ale mój M gra...ale tylko i wyłącznie na moich nerwach:rofl2:

no nic uciekam "nakarmić raka" a Wam życzę dobrej nocki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry