reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hejo laseczki jezdem, ale posta długaśnego napewno nie będzie ;-)
Doris jak Ty to robisz kobitko, że się czyta Twoje posty to aż się micha sama śmieje........zazdraszczam Ci tego :-)
Aliś i Happy się dogadały :-) superaśnie....jeszcze jak na dzieńdobry będę czytać Wasze posty plus do tego Idy,Mamagusi,Elwirki któż to nam jeszcze zaginął ............to będzie po prostu rewelacja :-)
Wioli to Twój Ipad chyba mnie lubi, bo na mnie nic nie wymyślił ;-)
Kania i ja dzięuje za snieg :-) bbo widzę, że za oknem pada pada śnieg :-).....
Ragna nie dobrze z tymi drzwiami......mogę Ci podać numer na priv do fachowaca co nam chatkę robił i z jego osadzenia drzwi to ja jestem bardzo zadwolona
Ika super, że już zdrowi. Ja z Wigilią bym tak zrobiła, że najpierw z rodzinką a potem na chwile do teściów, bo może być im przykro, ale na nocke do odmku wróć :-) i potem w drugi dzień Świąt pójdziesz znowu a co
Sheeney wiesz co bo ja zapomniałam o tych grzybach......chyba nie ma znaczenia czy suszone z mrożonymi zmieszasz ;-)....przecież i tak je musisz z kapustką ugotować nie ;-) i zazdraszczam zapachu grzybów w domku
Wioli, Eliza Wasze posty o Swiętach oj ja tez uwielbiam ta krzatanienie zapachy i całą rodzinkę razem :-) choć nas będzie malutko w tym roku, bo reszta za granicą :-( i jakoś szczególnie zamiaru przyjechać na Święta nie mają, a niech żałują
Kania ja też uwielbiam przygotowania, robienie pierogów i rozmowy, śmiechy i radość na twarzach :-) oj uwielbiam i w takim klimacie zmęczenia nawet człowiek nie czuje :-). I o siostrze cały czas pamiętam.A jak koleżanka??
Czarusiu trzymam kciuki za brata i za problemy i żeby zniknęły szybciuteńko ......
rozmawiałam z Roxi i czekają właśnie do pediatry, a u ortopedy wszystko ok, ale pewnie sama zda relacje ;-)
Emiś fajowy prezencik :-)

a i się chwale moim dzieciem.........niestety nagranie na chwilę wklejam i to nie jest cała piosenka, bo jak łobuz widzi, że ją nagrywam to przestaje i leci do aparatu,a le kiedyś uda mi się cały ;-) i sorki, ze główny zaśmiecam ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ragna wiesz niewiem ile za drzwi, bo on nam całą chatkę robił. płytki,kcuhnia, łazienke, schody ....a numer na priva wieczorkiem Ci wyślę, bo ma go małż ok...

Sarisa po pierwsze super że Ci się udało nagrać Zuzinkę, cudny filmik, po drugie to dzięki za wieści od Roxi, po trzecie koleżanka jeździ do Krakowa na badania, 28 jedzie po raz kolejny i nie wiem czy jej tam nie zostawią już do porodu, będzie miała cc. A od siostry dalej nic :-(
Ragna w Polsce taka polityka prorodzinna to o "kant tyłka rozbić"...
Wioli udanych zakupów i miłej pracy :-) czekamy na Ciebie.
Makuc where are you???

KANIA ja też trzymam kciuki za siostrę,poczytałam tu i tam i wiem o co chodzi więc mocno mocno ściskam:tak::-****
Natolin oczywiście,że wiem :-***

a ja własnie skończyłam robić obiad na 2 dni dla nas,dziś rosołek i sosik,na jutro udka upieczone na patelni i zupka ogórkowa i zbieram się za sprzątanie.Moje dziecko odpukać-nadal pieknie się zajmuje sobą,coś czuję że dziś nadgonię z robotą w domu.Miłego dnia dla wszystkich:-)

Edit:
Sarisa super filmik :-)Zuzka uwielbiam zawsze i na zawsze heh

Ostatnia edycja:
hej Kochane:)
melduje się że ja ciągle w wirze przygotowań przedświątecznych...co jak co,ale uwielbiam święta i nic ani nikt mi tego nie zepsuje:)poza tym tym co mają śnieg zazdraszczam...u nas nie ma nawet odrobiny,a chętnie wzięłabym Miłosza i wytarzałabym się z nim w śniegu:)co jeszcze...z chłopem już dobrze (my to takie włoskie małżeństwo czyli jest albo skrajnie beznadziejnie albo skrajnie zajebiście:-D).
Eliza wiesz może udało mi się przed Tobą przygotować co nieco przed świętami,ale co do porządków to u mnie bardzo szybko robi się syf więc co jak co,ale jestem pewna że ze wszystkim i tak wyrobisz się przede mną:-D
Sheeney oby głowa szybko przestała boleć...a tych grzybowych aromantów zazdroszczę:tak:
Kaniu trzymam kciuki za siostrę...jestem pewna że już niebawem będzie tulić swoje zdrowe maleństwo:tak:
Sarisko filmik super,widzę że Zuzia lubi dancować tak samo jak Miłosz:-D
Alicja,Beti mądre z Was dziełuchy że potrafiłyśta się dogadać...achhh lubię takie zakończenia sporów:tak:
Emiliab fajny zestaw wygrał Franek...kobieto co jak co,ale jak wygrywasz w konkursach to może pora pomyśleć o lotku a nóż wygrasz coś więcej:-D
Czarodziejko oby wszystkie problemy bardzo szybko zniknęły:tak:
Roxi trzymam kciuki za zdrowie Patryka...oby te święta obyły się jednak bez choróbsk:tak:
Natolinko zdrówka:tak:
Dorisku miłego pakowania prezentów...hihi ja też lubię to robić:tak:
Wioli ja też przyłączam się do życzeń by robota paliła Ci się w rękach i byś szybko się ze wszystkim uwinęła:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry