reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

A no mielismy taka w marcu w piwnicy....:crazy: Potworne to bylo, malo nie zaczadzielismy, bo piec nam zalalo. Pies nas uratowal wtedy. Pralke i suszarke tez zalalo, razem ze wszystkim co w piwnicy przechowywalismy...koszmar!

reklama
Elizato nadal nie wiem co mam ;-) Mi się nie podoba to, że jest taka jakby cienka, a mi się podobają takie z rozłożystymi gałęziami i dużą ilością igieł, tak gęsto. No nie wiem jak to określić.

No z opisu to ja ci tez nie wydedukuje, Nat :-) Chociaz przeciez zadna ze mnie ekspertka ;-)
No dobra, dziewczyny, ide juz, bo w koncu nic znowu nie zrobie. Trzeba mi zakasac rekawy...
Dobrej nocy Wam zycze :happy:

:-D:laugh2: Nie Ty jedna, jak sie okazuje :-p A ja celowo nigdy z bledu nikogo nie wyprowadzalam, ale teraz E-lona musiala tak wprost zapytac... :-p
Ano musiałam. :-) Jak się znów pojawisz to tego linka na kulinarny wklej.

Ikaa fajna choinka, taka gęsta.
Dawidowe dobrej nocy. Kuruj się.

Laura w łóżeczku coś mamrocze i jeszcze syna trzeba do wyrka wyprawić i będzie chwila spokoju.

a i się chwale moim dzieciem.........niestety nagranie na chwilę wklejam i to nie jest cała piosenka, bo jak łobuz widzi, że ją nagrywam to przestaje i leci do aparatu,a le kiedyś uda mi się cały ;-) i sorki, ze główny zaśmiecam ;p

:-:)-:)-:)-( Nie widziałam:-:)-:)-(. A Franek ma tak samo,jak próbuje go nagrać:-D
Emiliab fajny zestaw wygrał Franek...kobieto co jak co,ale jak wygrywasz w konkursach to może pora pomyśleć o lotku a nóż wygrasz coś więcej:-D

No i tu niestety jest lipa:sorry:
chciałam Wam powiedzieć, że mam choinkę...:zawstydzona/y:
żywą, dużą - pod sam sufit...

Super!!!! I nie masz się czego wstydzić;-)
Wiecie co odkryłam - moje dziecko ma dwa nowe zęby już przebite przez dziąsełka i jeszcze jeden chyba idzie. Może stąd te kupki?? Jak to jest z tymi kupkami przy ząbkowaniu??

Gratuluje ząbków u Piotrusia:-). A z tymi kupkami,to chyba różnie bywa...

a wogóle to nie wiem kto wymyślił te generalne porządki i to akurat na święta,okna firanki rozumiem ale reszta....

Ja powiedziałam dzisiaj malżowi,że sprzątamy,owszem,ale nie,żeby się zaharować. Ja przynajmniej nie zamierzam:-D

:-D:laugh2: Nie Ty jedna, jak sie okazuje :-p A ja celowo nigdy z bledu nikogo nie wyprowadzalam, ale teraz E-lona musiala tak wprost zapytac... :-p

Ja też myślałam,żeś ty Eliza,nawet na FB się zastanawiałam kto mnie zaprosił do znajomych:-D

dawidowe normalnie lałam przy twoich postach:-D:-):laugh2::-D:-)
e-lona no to usypiaj syna i wracaj do nas:tak:

A ja za chwilę chyba się ulotnię. Dam pograć małżowi:tak:. Jutro już ma wolne,więc będziemy sprzątać itp. A Kuba ma jutro przedstawienie w szkole(jest Mikołajem:tak:). Małż będzie go oglądał:-)

reklama
No to dzieciaki w wyrkach. Ciekawe kiedy mąż wróci. A co do Elizy to wiedziałam, że to nie jej imię. :-)

Edit:
No i właśnie wrócił.
Edit2:
Czemu moje zdjęcie z FB pojawia się na samej górze?

Ostatnia edycja:
Do góry