reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris no staram się trzymać Pudzianka od siebie tak, żeby nie miał żadnej styczności z moim okiem.

Okazało się, że w zły sposób zakraplałam antybiotyk :angry::no::sad:

Emiliab
normalnie aż się przestraszyłam tym, że Franek wszedł na górę łóżka piętrowego...
Mój też by na bank wlazł, gdyby miał na co.
Sheeney jedną drzemkę to mój ma od dawna, tylko coraz krótsza się ona staje... :dry:

Muszę zaraz wyjść do lekarza, a męża nie ma :angry:

reklama
kania rany julek - górą???? A to mała spryciula. No nie , mój Dodek tak nie potrafi:szok::-p

dawidowe i dobrze ,ze Laura robi wszystko z Tobą . Niech sie uczy , za rok ona będzie zasuwać a Ty będziesz odpoczywać haha:-D

natolin to znaczy co robiłas nie tak?

Doris moja jeszcze nogi na góre nie położy bo napewno by na taki pomysł wpadła tak jak i z wejściem po wszelakich schodach i drabinkach.

Po odśpiewaniu piosenke z mojej ukochanej zdzeciństwa Akademi Pana Kleksa panienka siedzi sobie na poduszkach i czyta na głos książki. Mam nadzieje że to co ona gada nie ma w książkach bo złoże reklamacje

ja wpadam tylko przeciągiem powiedzieć dzień dobry i....
Kaniu super że siostra słyszała bicie serduszka...ciągle trzymam kciuki by donosiła ciąże i wszystko było w jak najlepszym porządku:tak:
Doris współczuje opryszczki a Tobie Dobranocka liszaja...obyśta się kobiety szybko pozbyły tych "pięknych" dolegliwości:tak:
Sarisko jak już będziesz po usg to mam nadzieje że nam tu szybko zdasz relacje jak wszystko jest wspaniale:tak:
tak sobie dzisiaj myślałam że w naszym gronie już niedługo Nice-girl zostanie mamusią po raz drugi (bo to przecież już 38 tydz,później Sheeney która jest już na półmetku,nasza Sariska która ma już za sobą 1/4 ciąży...super naprawdę super i tak sobie myślę że chyba Wam trochę tego zazdroszczę (ale żeby nie było,ja jeszcze z planowaniem kolejnego dzieciaczka trocę poczekam:-p)

Dorisku co do perfum to ja też zafundowałam sobie sama prezent w ich postaci,bo kto jak nie ja ma wiedzieć co lubię najbardziej (i tu muszę podziękować Dawidowe za info gdzie zielona herbatka była w promocyjnej cenie):tak:

aaa i jeszcze odnośnie wspinaczek itp.rzeczy to mój Miłosz opanował już tą sztukę do perfekcji (z czego zbytnio się nie cieszę)gdyż wchodzi mi na szafki,parapety,stół itp.Aż strach się bać,gdzie jeszcze będzie chciał wejść:baffled:

aaa i miałam być chwile a żem się rozgadała więc powiem Wam jeszcze że jutro po raz kolejny zaczynam przedświąteczne porządki bo w domu mam już niezły sajgon...chyba syncio nie lubi porządu albo po prostu nie lubi jak się mamuśka nudzi i już mi zafundował powtórkę z rozrywki (ciastolina jest już w wielu zakamarkach,porozlewał swoje picie (a więc podłogi są do gruntownego czyszczenia),do tego uzbierała mi się pokaźna sterta ciuchów do prania (pralka ciągle chodzi od rana) no a później jeszcze prasowanie Miłoszowych ciuchów),aaa i mam tak mało miejsca w garderobie więc jak dzisiaj szukałam swych ulubionych dresów to musiałam połowe ciuchów wywalić na ziemie bo żem nic nie mogła znaleść (więc czeka mnie jeszcze układanie ubrań)więc Eliza tak jak Ci już pisałam ze wszystkim napewno wyrobisz się przede mną:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem tym ktorzy pamietali o mnie dziekuje

Witam się serdecznie o poranku.

Elwirka mam nadzieję, że nie ma Cię tylko ze względu na brak czasu i te cholerne nocki :baffled:
U mnie też była kiepska nocka, tzn ok.1 był już płacz, ale mąż poszedł spać z Pudziankiem. No i niestety po 6 już u nas się dzień zaczyna :angry:

tak,ale nie tylko.a u nas nocka od 1 do rana nie przespana

Doris kapustę kupuje w pl sklepie gdyby Niebylo to bigosu tez by Niebylo mamy tutaj sporo takich sklepów wiec prawie wszystko polskie kupuje
Moriam podziwiam ze mialas sile ubierać choinkę o tej porze
Kania masz racje w uk są dwa USG w 12 i 20 tyg żadnych badań ginekologicznych niema wogole to prowadzenie ciąży tutaj to masakra
Sariska dziękuje bardzo:-)Powodzenia na USG
Kroma ja juz ci mówiłam ze ty to masz bardzo wesoło w domu przynajmniej się nie nudzisz;-)
Nat zazdroszczę ze pudzianka choinka nie interesuje
Dawidowe dzięki Bogu dzieci zostawiam w domu mój k ma wolne
Emis dobrze ze frankowi nic się niestalo
Wiecej nic nie pamietam sorki ale urwanie d...mam do tego u nas jest 12st i świeci słońce normalnie wiosna musiałam wyjść z kubusiem bo aż żal nawet z drzemki zrezygnowalismy zeby moc polazic teraz Kuba śpi ja kończę obiad a starszakow wygnalam na boisko zeby mi się nie kręcili pod nogami

Elwirka to bardzo współczuję :-( I Ty już potem nie spałaś???
Doris no po prostu źle zakraplałam, nie tam gdzie trzeba, bo bardziej w rogówkę, a w ulotce jest dokładnie opisane jak to robić :confused:
Wioli ale jego nie interesuje zapewne dlatego, że jest nieubrana jeszcze.
Zimno u nas, więc bardzo Ci zazdroszczę tych 12 stopni...

Nat to się dopiero zacznie jak ubierzesz ja juz miałam taki moment ze myślałam ze wyniose ta choinkę do sypialni bo nieda się wyrobić ciagle mówię niewolno a i tak podchodzi i zdjęte wszystko 6 bombek juz poszło w kosz

reklama
Dlatego ja jeszcze nie ubierałam,wystarczy mi na razie jak idziemy do tesciowej-u niej choinka od 3 dni i tylko jak ją borys zobaczył trzęsie,ciągnie za gałązki,za lampki także czuję że najpóźniej w Wigilię w końcu się przewróci i tyle z niej będzie.

Do góry