Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
że myślałam, że wyjdę z siebie i nie wrócę. A dodatkowo cały dzień sprzątania (tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwile zostawia
) plus zajęcia za mną, więc ledwo dycham a i jeszcze i tak wszystkiego nie zrobiłam. Jutro jedziemy do moich rodziców, wracamy w niedzielę i pewnie podczas pobytu u nich albo mnie nie będzie, albo wpadne jednym oknem a wypadnę drugim.
Siostra wyników nie dostała bo się okazało po 2 tyg że było mało materiału do badania, jakiś wał z tym zrobili i teraz się tłumaczą głupio a co do poszukiwań brata mojego męża, to stracił z nim kontakt telefoniczny, ma wyłączony telefon...Obdzwonił biura podróży, dwa autokary do Krosna już dawno dojechały a z trzecim brak kontaktu, tzn, z kierowcą więc pewnie zakończył już kurs i wyłączył telefon. Mąż go szukał po dworcu w nadziei ze gdzieś tam siedzi i czeka na autobus do domu ale nie ma go :-(KANIA :-( współczuję takiej nerwówki. Mam nadzieję, że siostry wyniki wyjdą jak najlepiej a brat męża szybko się znnajdzie. Może ta zima gdzies go zatrzymala? a kontaktu tel. z nim też nie ma?