reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Małą mi bede trzymać kciukiod 12 aż do monetu jakiejsc informacji od ciebie.
A żal zostanie podlany bo podobno ma być troszke chłodniej nie 30a 29 :-D:-D gradobicia i gwałtowne burze. Na gwałt się pisze ale burze obejrze sobie z domowego okna :tak:

reklama
mała mi powodzenia trzymam kciuki.dawidowe,ragna,wioli wiadomo jak coś niebezpieczne to się chodzi za dzieckiem a dzieci to już tak mają tak gdzie nie mogą to akurat ich ciągnie:baffled: wioli widzisz ludzie są tacy że podziękować nie umią może to ich zbyt dużo kosztuje albo nikt ich nie nauczył.kiedyś dawno dawno moja przyjaciółka z podstawówki znalazła portfel a w nim spora sumka,papiery i oczywiście poszła pod adres na dowodzie i oddała to babka ją potraktowała jak złodziejkę i ją zwyzywała normalnie w szoku byłyśmy:wściekła/y: i bądz tu uczciwy:confused:

reklama
witam wieczornie. u nas w nocy 29 stopni.. Leane wyglada rano jak nurek... okna otwarte spi w samym bodziaku i pieluszce i takie szopki...
najwazniejsze : MALA MI jutro zaciskam lapska az mi kciuki posiwieja !! masz ode mnie kopa w dupsko na szczescie:)))))
DOBRANOCKA kocham cie za powrot:)))
KROMA i KANIA zycze wam zdrowka bo najwazniejsze:))))))

MAKUC dobrze ze " Florka" nie lubisz -mniejsza konkurencja:ppp a tak serio to chyba bym go z 15 razy przeciagla przez wyrko azby sprezynki popekaly :)))))))))))
a tak poza tym to w pracy mlynek jak zawsze.po pracy poszlam z mloda na pcozte, duchota, mloda pije jak samok wawelski i jak chodzi to w brzuchu jej sie przewala i bulgocze, wieczorem zmeczona byla ze malo co zjadla, troszke omleta tatusiowego z paroweczka, kawaleczek kanapeczki z szynka i placuszka z jablkiem calego prawie wypijajac przy tym kolejna butle wody. w kapieli zrobila mi cyrk ( ze zmeczenia) o plukanie wody i czyszczenie uszkow. ryk na caly blok. ale pozniej juz sie bawila. po kapieli to nic tylko dudusia chce i do lozka -powtarzala co chilka.
no i tyle u nas:)) aa no i mloda musiala potanczyc se na ulicy jak szlam na poczte z nia:)))) ludzie lali rowno:))
jedyne co neiprzyjemne to zepsula sie nam winda i na 2.5 pietro z wozkiem myslalam ze oglupieje.. a Leane po schodach jeszcze nei puszcze samej, wozka na dole nei zostawie i jak jutro nie naprawia windy to skladam skarge na spoldzielnie ze w ciulika przygrywaja

Do góry