Baśka_28
Fanka BB :)
Kania ja jak usypiam małego popołudniu to przy zamkniętym oknie bo na przeciwko mamy plac zabaw a wieczorem juz otwate mam.ja wolałam się zabezpieczyć dziś bo mój syn jak mam drugie danie to on chce zupkę a jak jest zupka to chce ziemniaczki lub coś innego
a jak je zupkę to jemu ta woda smakuje chyba najbadziej bo przechyla miseczkę i pije i mówi mamo piciu.
mąż dzwonił że załatwili im hotel w pracy ale on w nst czwartek wraca i nie przedłuża umowy bo woli tu sobie coś znajśc na miejscu i ja też poszukam czegoś i ustawimy tak zmiany zeby było gitez
EDIT;kaniu jaskółki to podobno na szczęście ja miałam kiedyś gniazdo ale mi one nie przeszkadzały i nawet czasem mi latały po pokoju

mąż dzwonił że załatwili im hotel w pracy ale on w nst czwartek wraca i nie przedłuża umowy bo woli tu sobie coś znajśc na miejscu i ja też poszukam czegoś i ustawimy tak zmiany zeby było gitez

EDIT;kaniu jaskółki to podobno na szczęście ja miałam kiedyś gniazdo ale mi one nie przeszkadzały i nawet czasem mi latały po pokoju
Ostatnia edycja: