reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mała_mi ogromne gratulacje !!!
Renata dzięki za info odnośnie tych badań, cieszę się, że wszystko wyszło ok :-)
Agusinka a Wy kiedy wychodzicie? Gratki zębolka u córci.
Emiś ja bym chętnie otworzyła ale ona chora :-/ co za buty reklamowałaś?
Kroma jak się czujecie?
Sarisa to dobrze, że skurcze są to tuż tuż ale ruchy czujesz czy nadal nic? Słodkiego coś zjedz :-)
Dziulka to teraz rozumiem dlaczego taszczysz ten wózek ;-)

Mała Mi- ty kujonie, gratuluję i życzę dalszych takich sukcesów.
Renata- dobrze, że wyniki są prawidłowe i dzidzia ma się dobrze w brzusiu.
Kania- jakoś żyjemy, dzieciaki już rozrabiają czyli już po chorobie, ciągle kaszlą, ja też, czekam aż im te gile zejdą z nosa.

A ja mam już wylaną podłogę i czekam aż wyschnie, mam już wybrane płytki i kuchnię tylko trzeba te płytki teraz poszukać gdzie najtaniej i powiem wam, że ze dwa mce i będę na wsi, bez neta ale blisko dziczy :-)

mała mi gratuluję!!!!:-)
renatko powodzenia niech dzidzia rośnie zdrowo!!:-)

saiska Ty już możesz rodzić bo masz już bezpieczny tydzień:-)

ehh trochę mi żal ale cóż takie życie jest..

mały zasnął ja piszę CV mężowi i sobie też przy okazji napiszę:sorry2:
dziś u nas było tak duszno i ok19 zaczął padać deszcz ale widzę że się przejasniło

to nie prawda że nieszczęścia chodzą parami one zapieprzają całymi stadami!!

Ostatnia edycja:
halo halo
Mała mi już gratulejszyn składałam ale jeszcze raz złoże i nie sprzątaj odpoczywaj ;-)
Renatko już pisałam cieszę się, że wszystko okejos. I czekam na wieści w sobotę.
Kania tak tak już się bąbel kitwasi ;-)
Baśka wiem, ze bezpieczny tydzień i donoszona, ja jednak czekam na termin ;-) byleby nie po terminie hehe

No miałaś ;-) i u Was we wrześniu 2 latka strzeli ;-) tym sposobem i pamiętam jak mi Lolisza napisała, że Ty już 1,5 wcześniej niż ja SZOK
Ika :-)

a ja zabieram się za wyszywanie, bo dwa dni laby miałam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry