Ljanka
Fanka BB :)
Dzięki za wsparcie <3Pomyśl o tym, że II trymestr jest piękny, po prostu dobrze się czujesz. Nie nadwyrężaj się, ale ruszać się też musisz. W piątek poproś gin o podgląd, a do tego czasu wyłącz czarnowidztwo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za wsparcie <3Pomyśl o tym, że II trymestr jest piękny, po prostu dobrze się czujesz. Nie nadwyrężaj się, ale ruszać się też musisz. W piątek poproś gin o podgląd, a do tego czasu wyłącz czarnowidztwo![]()
Na zewnątrz [emoji4] ale są też z długim rękawem na chłodniejsze miesiące jeśli ktoś woli.Rece sa wtedy na zewnatrz? Czy na noc sie je zqmyka w spiworku?![]()
Jejuu nie mogę Was nadrobićidziecie jak burza ale dobrze dobrze wymiana informacji jest ważna szczególnie dla mnie bo pierwszy raz będę mamą
mam już umówione polowkowe na 1 czerwca a wizyta zwykła kolejna 8 maja i może wreszcie poznam płeć
![]()
![]()
Dziewczyny spokojnie, na kopniaki jeszcze jest chwila czasuto moja 3 ciąża, chyba coś przedwczoraj mnie puknęło, ale od tamtej pory cisza. Łożysko mam na przedniej ścianie.
Ale mam traumę z poprzedniej ciąży, odeszły mi wody i tak pędziłam do szpitala, jezu jak bez tych wód K się kręcił, sceny jak z filmu obcy. Żadne wkłucia mnie tak wtedy nie bolały jak dziecko w środku bez swojego basenu![]()
Pomidory ze śmietaną i cebulką dobrze doprawione solą i pieprzem to mój smak dzieciństwa [emoji7] babcia zawsze mi robiła. Nadal uwielbiam ale kilka lat temu śmietanę zamieniłam na jogurt naturalny i też jest super - trzeba się tylko przyzwyczaić a dużo mniej kaloriiU mnie też żądza pomidory, ale ze śmietanką 30% i cebulą <3 mogę jeść i jeść![]()
Jak to jest u Ciebie widać już brzuszek? U mnie nic jestem płaska. Na początku się cieszyłam ale tra juz nie wiemteż się będę umawiałam na połówkowe na 1 czerwca![]()
A to łapki zmarznąNa zewnątrz [emoji4] ale są też z długim rękawem na chłodniejsze miesiące jeśli ktoś woli.
Swego czasu też jadlam z jogurtem. Jednak powrocilam do smaków i mojego dzieciństwa i wygrywa smietanaPomidory ze śmietaną i cebulką dobrze doprawione solą i pieprzem to mój smak dzieciństwa [emoji7] babcia zawsze mi robiła. Nadal uwielbiam ale kilka lat temu śmietanę zamieniłam na jogurt naturalny i też jest super - trzeba się tylko przyzwyczaić a dużo mniej kalorii![]()
Wydaje mi się ze są tylko takie z rękoma na zewnątrz, ale pewnosci nie mam. W smyku widziałam też taki fajny typowo zimowy - również z całymi rękawami.Rece sa wtedy na zewnatrz? Czy na noc sie je zqmyka w spiworku?![]()