reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
W sumie zajechalam do zabki i wpierniczylam duzego hot doga.... czemu w ciazy zawsze mnie ciagnie do fastfoodow, cukru itp ? W pierwszej ciazy tak bylo... a teraz to mi nawet woda gazowana z sokiem za malo slodka....
Ja, ale zawsze byłam głodomorem, więc to chyba nie objaw ciąży. Urodziłam się głodna i pewnie umrę głodna.

Dzień dobry [emoji4]
A ja nie robiłam ani jedej bety, opieram się tylko na samopoczuciu i testach.
Myślę że już poczekam do wizyty do lekarza ale tak jak Was czytam to chyba się skusze na ta bete [emoji6] i tak muszę iść do laboratorium na badania.

A jak wam się dziewczyny śpi?
Mnie ciągnie brzuch prawie cały czas A w nocy przychodzi taki moment że się kręcę z boku na bok i nie mogę spac [emoji853]
Ja też mam problem ze snem, nie myślałam że na tak wczesnym etapie tak będzie

Mimo, że posiadam duży biust to pokarmu jak na lekarstwo no i młody miał problem ze złapaniem sutka byly po prostu za płaskie
Jeśli będzie Ci zależało na kp to fajnie skorzystać z CDL, serio [emoji3526] jeśli nie to jasne, Twoja decyzja [emoji8]
Podpowiadam tylko jak będziesz chciała... U nas młody wedzidelko za krótkie, w ogóle nie potrafił ssać, mi brodawki krwawiły jak szalone, okropny czas... [emoji17] Ale CDL nam pomogła trochę

O matko dziewczyny nie nadążam z czytaniem... spało siĘ przyjemnie... śnieg pięknie pada u nas. Ja nie idę na drugą bete bo pierwszą zrobiłam z ciekawości.. zakres jest całkiem inny niż u was jak tak patrzę.. i też jestem głodna 😀

reklama
Pokaz snieg!!!! Ja snieg 1 dzien widzialam:(
Nie sądzę, że się utrzyma ale narazie sypie jak oszalały czego może nie być widać na zdjęciu. 20200129_093824.jpg

Do góry