_Katharsis_
Fanka BB :)
Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krew
to bardzo zły znak.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krewto bardzo zły znak.
A rozumiem, że usg nie miałaś ? Trzymaj sięDziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krewto bardzo zły znak.
Ta nasza służbą zdrowia...Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krewto bardzo zły znak.
Dokładnie to samo chciałam pisać, biegiem powinni na badanie,ratować, pomóc a tu człowiek jak zwykle musi czekaćTa nasza służbą zdrowia...Zamiast zrobić usg jak najszybciej, to każą kobiecie czekać
![]()
Jak dobrze zrozumiałam to Katharsis jest na pogotowiu a nie na oddziale ginekologicznym czy patologii ciąży wiec pewnie czekają na ginekologa. Pewnie w dużym mieście jest łatwiej .Ta nasza służbą zdrowia...Zamiast zrobić usg jak najszybciej, to każą kobiecie czekać
![]()
Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krew [emoji25] to bardzo zły znak.
Mocno trzymam kciuki żeby wszystko było okej!Dziewczyny dalej czekam na pogotowiu na lekarza. Pobrali mi krew, dałam mocz i czekam. Ale leci mi jasnoczerwona krewto bardzo zły znak.