reklama
Witam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy?Musisz po prostu dać nam czas. Ale udzielaj się tutaj. No i napisz jutro jak po prenatalnych. Czy płeć się potwierdzi![]()

Agnness
Fanka BB :)
Konto masz od roku, a to jest Twój pierwszy post. Wybacz, ale cenimy sobie naszą prywatność i nie chcemy anonimowych osób. Temu dołączane są te dziewczyny, które się udzielająWitam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy?(Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie
)

dreamsellerka
ze względu na to, ze nie napisałaś na forum ani jednego postu, oprócz powyższego, nie możemy Cię tak z bomby dodać na prywatny wątek, miałyśmy nieprzyjemna sytuacje i musimy w jakimś stopniu weryfikować kto się na niej znajdujeWitam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy?(Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie
)
Celia89
Musisz kochana, nam się trochę przedstawićWitam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy?(Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie
)
Śliczna dzidzia.

Dziewczyny, nie mam doświadczenia w temacie, może któraś coś podpowie.
Kiedy najwcześniej można ustalić płeć? Bo ostatnio na USG dzidziuś sie położył tak jakby na pleckach i tam widziałam "coś" między nogami
ale bratowa mi powiedziała że to prędzej pępowina niż widoczne męskie narządy, a lekarz to w ogóle nic nie powiedział na ten temat a ja się nie zapytałam i tak dopiero rozkminiam w domu. Dodam że to już był skończony 13 tydzień.
Jak myślicie czy może być już coś widać?
Kiedy najwcześniej można ustalić płeć? Bo ostatnio na USG dzidziuś sie położył tak jakby na pleckach i tam widziałam "coś" między nogami

Celia89
Mozliwe. Część dziewczyn już wie kto mieszka u nich w brzuszku, jak nie z usg to z NiftyDziewczyny, nie mam doświadczenia w temacie, może któraś coś podpowie.
Kiedy najwcześniej można ustalić płeć? Bo ostatnio na USG dzidziuś sie położył tak jakby na pleckach i tam widziałam "coś" między nogamiale bratowa mi powiedziała że to prędzej pępowina niż widoczne męskie narządy, a lekarz to w ogóle nic nie powiedział na ten temat a ja się nie zapytałam i tak dopiero rozkminiam w domu. Dodam że to już był skończony 13 tydzień.
reklama
Celia89