Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny! Trzymam kciuki [emoji1696][emoji1696]Wiem co czujesz. Ja dziś o 13 mam wizytę i już nie mogę się doczekać, a przy okazji bardzo się denerwuje.
W pierwszej ciąży też żyłam siebie w cudownej nieświadomości że coś może nić źle, nie wiedziałam co oto badanie progesteronu czy poziomu HCG, nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak USG pierwszego terumestu. Wtedy w najgorszych koszmarach nie zakładam że późniejsze ciążę nie będą tak proste.
A tak na marginesie to z tymi plamieniami to u nas jakaś plaga [emoji853]
Ja mam to samo, przebudzeniu się w nocy, może bardziej ostatnio co 3 h niż co 1,5, ale jednak. Tak sobie myślałam, że u mnie to legendarne zmęczenie w ciąży na razie nie występuje, chyba że z braku snu. Zakladam, że u mnie to trochę wina stresu. A troche, ze różnie to bywa w ciazach.Dziewczyny jak śpicie? U mnie jest tragedia, śpię ciągiem 2 góra 3h i zaczynam się budzić co 0,5-1h, zmuszam się żeby przysypiać dalej ale po 5-6 takiego przerywanego snu już dalej nie mogę. W efekcie całe dnie jestem zmęczona a w nocy znowu to samo...
u mnie ze snem nie ma problemu moge spać cały dzień i nocDziewczyny jak śpicie? U mnie jest tragedia, śpię ciągiem 2 góra 3h i zaczynam się budzić co 0,5-1h, zmuszam się żeby przysypiać dalej ale po 5-6 takiego przerywanego snu już dalej nie mogę. W efekcie całe dnie jestem zmęczona a w nocy znowu to samo...
Mam tak że około 4 budzę się wyspana i kręcę się w łóżko do 6, późnej wstaje bo już wyleżec nie mogę, a wieczór gdzie nie usiądę tam zasypiamDziewczyny jak śpicie? U mnie jest tragedia, śpię ciągiem 2 góra 3h i zaczynam się budzić co 0,5-1h, zmuszam się żeby przysypiać dalej ale po 5-6 takiego przerywanego snu już dalej nie mogę. W efekcie całe dnie jestem zmęczona a w nocy znowu to samo...
Dziewczyny jak śpicie? U mnie jest tragedia, śpię ciągiem 2 góra 3h i zaczynam się budzić co 0,5-1h, zmuszam się żeby przysypiać dalej ale po 5-6 takiego przerywanego snu już dalej nie mogę. W efekcie całe dnie jestem zmęczona a w nocy znowu to samo...
tragedia. Ciagle mnie mdli. Wstaje niewyspana. Ledwo na oczy patrzę. Jeszcze dziś coś mnie lekko tam nisko kuje. Znów się martwię .Dziewczyny jak śpicie? U mnie jest tragedia, śpię ciągiem 2 góra 3h i zaczynam się budzić co 0,5-1h, zmuszam się żeby przysypiać dalej ale po 5-6 takiego przerywanego snu już dalej nie mogę. W efekcie całe dnie jestem zmęczona a w nocy znowu to samo...
ja bym spala dobrze, ale mam małego szkraba w domu, który budzi się sto milionów razy na cyca więc chcąc nie chcąc nie śpięDziewczyny jak śpicie? U mnie jest tragedia, śpię ciągiem 2 góra 3h i zaczynam się budzić co 0,5-1h, zmuszam się żeby przysypiać dalej ale po 5-6 takiego przerywanego snu już dalej nie mogę. W efekcie całe dnie jestem zmęczona a w nocy znowu to samo...
Będzie wszystko dobrze, większość z nas tutaj jest po przejściach, problemach i ma różne obawy ale W KUPIE SIŁACześć, mam 38 lat, 11 latka i po długich staraniach 2 kreski na teście.. Wizyta 5 marca.
Musze się wygadać, otóż, chciałam zajść w ciążę, chciałam drugie dziecko. Gdy zobaczyłam 2 kreski wpadłam w panikę. Przecież mam 38 lat, mój organizm nie jest już aż tak młody, czy dam sobie radę, różne powikłania, poród. Mam napady lękowe czy nic mi się niestanie itp. Płaczę wieczorami żeby nikt nie widział...