reklama

Październikowe skarby :)

Czesc,
pozdrawiamy po sporej przerwie. U nas wszystko w porzadku oprocz maksymalnego rozpuszczenia mojego dziecka. Chodzi za Wojtkiem i mowi tato! tato! ten mu na to co? a maly oczywiscie jajco i zwiewa.
Nie slucha sie na maksa i oczywiscie zrec nie chce znowu. Powiedzialam ze w piatek sie konczy pieluchy i zobaczymy.
Popoludnia spedzamy na podworku a pozniej juz mi sie nic nie chce.
Pozdrawiam
Monika

reklama
No tak....... u nas tez się kończą pieluchy.......ale co z tego ...leje gdzie popadnie ...siedzi w mokrych gaciach i mu nic nie przeszkadza......Nawet słowa nie piknie ...mokro, zimno, siuku...nic.Tak mu pasuje i koniec.W dupie ma nocnik i tą ciągłą gadanine chcesz siusiu?? usiądziesz na nocniczek zrobisz sisiu?? Na nic przekonania o muzyczce w nocniku o nagrodzie....ręce mi opadają Co mam robić??
Naprawde nie wiem.......HELP!

Hmmm Aniu , a może bez słowa sadzaj małego na nocniku , konsekwentnie co godzinę czy pół , odkręcaj wodę w kranie niech się leje - może to mu pomoże ?!

Rondzia ?! Kochana - wieki całe ! Już się stęskniłam za Twoimi postami :tak: Buziaczek dla Ciebie i Misia !

Od jutra ma być brzydko na dworzu więc mam nadzieję ,że wszystkie opiszecie swoje niusy;-)

Moniaa , czyli to tak jak z zębami mądrości u dorosłych ?! Nie wychodzą na wierzch , a dziąsła bolą ?!

Pozdrawiam , M

ANKA STARA TORBO
WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI 18TYCH URODZIN!!!

22eu3.jpg

ANIU WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!!!!

magda tak to jest z zębami mądrości. Tylko dziąsełka czasem pobolewają i temu tama zrzęda że czasem mam ochote ją sprzedać :baffled:
ANIA no cóż musisz się przemęczyć aż zmądrzeje... .
U nas wciąz kupa w majty!!! normalnie zwariować można :wściekła/y: ja jużmam dość :baffled:

Witam,

Ania wysztkiego najlepszego.

U nas za to dominuje NIE - znow chce rzadzic, jakos to przezyjemy.
Bylam wczoraj na wywiadowce... Pani stwierdzila, ze Sonie ciezko utrzymac na dluzej w jednym miejscu, ale pod wieloma wzgledami przerasta reszte grupy, taka "zosia samosia"
Dowiedzialam sie, ze chodza codziennie do biblioteki, gdzie pani czytam im bajke.... Fajne

Pozdrawiam,

Dzięeeeeeeeeeeeeeeki:-)

Kurde 18 to najfajniejsze urodziny.:tak:
Niania popłyneła i różańcem drzwi do siebie otwierała........mąż przewraca sie jeszcze w łóżku żebrząc o łyka czegoś do picia........Nie wspomne o wyłączeniu telefonów i wtsawinieu urlopu w pracy :-p
Damian jest dzisiaj jak aniołek i spał do 9:confused:
A ja nie mam KACA.....i czuję się jak nowonarodzona.....:eek: oooo dziwo.....

Imprzeza się udała......starty w sprzęcie i ludziach ;-)

Monika

NA taką impre to chyba teraz pijade do Ciebie oblewać dziewuche ;-)

No chyba żeby nam się udało wcześniej........to wiesz..........:elvis:

Buziaki i MIŁEGO DNIA

reklama
Witam
Ania no widać że impreza udana ;)
Ale widzę niania najlepsza hehehe
SANDRA no to brawo dla Soni :) no ale Ty też pisałaś ze Ona nie umie usiedzieć długo w jednym miejscu ale to chyba normalne nasza tez ma z tym problemy ;-)
Moje dziecko jest okropne, potrafie tysiąc razy dziennie coś jej tłumaczyć a ona i tak zrobi jak chce :wściekła/y:
To chyba bunt! :szok: :confused:
U nas teraz na topie jest rowerek którego ja mam serdecznie dosc.. młoda siedzi sobie dupskiem a ja musze pchać :-p
wczoraj 4h tak z nia łaziłam a dzisiaj już 2 razy byłyśmy i zapowiada się że pójdziemy 3 :eek:
No to tyle :laugh2:
miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry